Laminat Gulvleggetips

Laminat Gulvleggetips 

Gjør deg klar

Det første trinnet er å måle størrelsen på rommet ditt. Bestem romets bredde og lengde med et målebånd, og bruk disse målingene for å beregne mengden laminatgulv og dampsperre du trenger. Har også en hammer, pry bar, blyant, håndsag, sammensatt mitsag eller handsaw , avstandsstykker og laminatgulv lim, med mindre du installerer et låsende gulv.

Forberedelsen

Bruk prybaren og hammeren til å fjerne grunnplankene rundt rommet. Hvis det ikke er noe, må du installere noen på enden for å gi gulvet et ferdig utseende.

Rengjør gulvet grundig og sørg for at overflaten er flatt uten støt eller dips. For små ufullkommenheter, sand de hevede områdene flatt og fyll dypene med en gulvbeleggende forbindelse. Store ufullkommenheter kan kreve installasjon av en ny undergulv. Dette er viktig for å sikre at laminatgulvets overflate ikke er ubalansert og disfigured.

Legg dampspjeldet over undergulvet eller gulvet, for å dekke området under laminatgulvet. du installerer gulvet ditt over en betonggulv, da må du beskytte laminatgulvene fra betongen ved å forsegle dampbarrieren ved sømmen og ved å fortsette dampspjeldet på veggene. Dette behovet utvider ikke mer enn halvveis oppover høyden på grunnplankene, når de installeres eller installeres senere.

Laminatgulvlegging

Legg den første raden av laminatgulv i retningen som rommet får sollys, legg deretter avstandsstykker langs veggen, jevnt fordelt, for å opprettholde gapet for ekspansjon langs veggen. Gulv utvides over tid, slik at hver vegg trenger denne utvidelsesgodtgjørelsen. Fortsett å installere radene ved å bruke hammeren og skrapet til å trykke Hvis det er nødvendig, må du legge på lim langs sømmen.

Du må kompensere endesømmene mens du legger laminatgulv. Hvis disse sømene er lined opp, vil de kompromittere gulvets styrke . Når det kommer til å gjøre kuttene i enden av radene og rundt rørene og armaturene, la det være om et '#' gap for utvidelse.

Laminatgulvinstallasjonen vil fortsette langs ganske jevnt til du kommer til siste rad. Her må du ta noen breddemålinger langs dette siste rommet, og deretter kutte ned gulvplankene slik at de passer. Lim dette siste stykket inn i forrige rad for ekstra styrke. Når gulvet er ferdig, installer du de gamle baseboardene på nytt eller installer de nye. Nå er laminatgulvet ditt komplett. Laminatgulv er en billig måte å dramatisk oppdatere og transformere mellomrom på. De gir enkle å rengjøre overflater som er lite vedlikehold, og de krever ikke så mye arbeid å installere som nye tregulv eller fliser. Noen få laminatgulv-tips vil bidra til å unngå vanlige feil under gulvets installasjon.

Andre artikkelen

Hvordan lage en Kina Tile Backsplash
Slik installerer du laminatgulv
Festing av glassfiberisolasjon
Kirsebær gulv Vs. Bambus Gulv
Slik installerer du Saltillo Tile over et tre gulv og gjennomsøk plass
Hvordan grout Floor Tile Bruke Super-Tek Grout
Problemer med isolering av polyuretanskum
Egenskaper av Maraging Steel
Slik beregner du sementblokker
Slik Vanntett Siding
Florida Home Energy Grants
Slik Sound Proof et rom med Green Tech
Hvordan Trim Bakgrunn
Typer isolasjon for et hus
Riktig måte å flate dusjkabinettvegger på
Slik fjerner du applikasjoner på vegger
Slik fliser rundt veggkontakter
Installasjonsveiledning for Crescent Shower Curtain Rod
Slik skjermer og gjenoppretter tregulv
Trykkbehandlet tre og negler