Om Bathtub Refinishing

Om Bathtub Refinishing 

Prosess

Det første trinnet for å refinere overflaten er rengjøring og sliping. Du må bruke et bindemiddel og primer før maling holder seg til et porselen eller glassfiberoverflate. Profesjonelle bruker en sprøyter for å sikre jevnbelegg, et åndedrettsvern for å beskytte seg mot kjemisk innånding og et ventilasjonsanlegg for å holde røykene fra å gå gjennom hele huset. Tidsbeløpet avhenger av tørketiden til produktene. En profesjonell kan refinish et badekar i noen timer. Du kan ikke bruke et nylig oppgradert badekar i minst 48 timer etter at prosessen er fullført.

DIY?

Selv om det er ganske mulig å refinisere badekaret ditt selv, kan resultatene ikke være det du vil. Pensel på produkter kan se ujevnt ut. Ikke-profesjonelle produkter er sakte tørking og ikke så langvarig som de som brukes av profesjonelle refinishers. Utover det handler du om harde kjemikalier. Uten tilstrekkelig ventilasjon og åndedrettsvern kan det være farlig. Hvis jobben går galt, kan det hende du må ende opp med å bytte ut karet fordi stripping av produktet krever potensielt dødelige kjemikalier.

Fordeler

Den største fordelen med refinishing er den lave prisen i forhold til å bytte ut karet eller å installere en liner.

Raffinering av badekaret er bedre enn å installere en badekarforing fordi den nye finishen er bundet til overflaten av badekaret slik at vannet ikke kan trenge inn i det.

Med riktig omhu kan du forlenge badekarets levetid med 10 til 15 år.

Overvejelser

Du kan enkelt ripe en refinished badekar. Unngå slitesterke rengjøringsmidler og ikke bruk badematter eller holde på badetruter. Hvis du trenger en glidende overflate, kan en profesjonell refinisher installere en når de raffinerer badekaret.

Målet vil ikke sist hvis badekaret ikke får tørke mellom bruk eller vann er igjen i det for lang tid

En god etterbehandling jobbet av en profesjonell vil ikke skrelle.

Profesjonelle alternativer

Nyere profesjonelle etterbehandlingsprodukter er lav-VOC (flyktige organiske forbindelser). Dette betyr at de er sikrere for husholdningens helse og miljø.

Mens hvit er den vanligste fargen for etterbehandling av badekar, kan en profesjonell refinisher tilpasse fargene dine for å matche innredningen. Sten og granitt ferdig er også tilgjengelig. Badekarreparasjon er en måte å få noe gammelt badekar på nytt igjen. Vurder dine valg og avgjøre hvorvidt badekar-refinishing passer for deg.

Andre artikkelen

Installere en mikrobølgeovn over rekkevidde
Hvordan plass mellom keramiske fliser
Hvordan å riktig blinke helvetesild
Steg-for-trinn Betong Porch Konstruksjon
Slik tar du opp din benkeplate
Baderomsutstødningskrav
Tips om å bygge et flytende dekk
Varmepumper
Slik fjerner du gamle gulvbord
Slik installerer du fliser over tretrapper
Hvordan bygge en vegg med jernbanestropper
Ulike kjøkkenveggfliser
Slik bytter du en baderomsuger
Slik installerer du overgangsstykker for laminatgulv
Hvordan til Workshop Ceiling Isolasjon
Hvordan lage større grout linjer i gulvfliser
Hvordan lage lange kutt med bordsager
Wood Backsplash Ideas
Hvordan gjøre din egen kjøkkenskap refacing
Garage Floor Refinishing u0026 Protecting