Peis Idea

Peis Idea 

Moderne

Lag en moderne peis med fargede krystaller som erstatning for tradisjonelle gasslogger. På innsiden av peisen din skal du male med en maling som spesielt er utformet for oppgaven. En frisk bakgrunn vil bedre vise frem kaminene dine. Du kan finne krystaller for din propan, naturgass eller åpen ventilert peis i en rekke glitrende farger. Utvide fra varmekilden gjennom laget eller krystallhallen, så det ser ut som krystallene er i brann. Installasjonsinstruksjoner for de forskjellige brannkrystallprodukter er tilgjengelig på nettet, slik at du kan se at det ikke er vanskelig å lage bryteren eller installer et nytt krystallsystem.

Tradisjonell

Tradisjonell mursteinskamin kan ha murstein synlig for taket eller mursteinen kan være dekket av en tre-surround. Mer enn en mantel, kan tre omgir løpe fra toppen av peisen din til taket eller omfatte hele åpningen med striper nedover sidene av peisen for å dekke mursteinen helt. Hvis peisen er i midten av rommet, kan det hende at en tre surround kan koble til hyller på hver side for å gjøre den frem som en vegg med tilpassede innbygninger. Du kan bygge din surround fra alternerende hardwoodplanker som løper horisontalt eller vertikalt over peisfronten. Farger de to forskjellige skogene i kontrastfarger legger til den stripete effekten. Alternativt kan du bygge en jevn surround fra kryssfiner, slik at det ser ut som om peisåpningen er gjemt i veggen.

Utendørs

Utendørs peiser gir karakter til ditt utendørs oppholdsrom, og du kan legge til en gammeldags vei med steiner eller murstein, eller du kan kjøpe en frittstående peis for å passe omtrent hvor som helst på eiendommen din. Utendørs peiser kan være vedbrenning eller gass, med logger eller peis krystaller. Fargerike brannkrystaller fungerer vakkert med peis av naturlig stein. Du kan også bygge utendørs peisstrimler fra stein eller murstein for å vikle rundt badestampen eller skille uteplassen fra uteplassen. Peiser legger karakter og atmosfære til et hvilket som helst rom i eller utenfor hjemmet ditt. Du kan legge til fargerike krystaller til din peis for et mer moderne utseende eller ved å legge til din tradisjonelle mursteinpeis med en tre-surround fra herd til tak. Frittstående utendørs peiser utfyller din utendørs stue eller spisestue, og du kan finne stiler som er tilgjengelige for utendørs plass.

Andre artikkelen

Type tre for å lage Butcher Block countertops
Typer av Home Roofing Materials
Slik bruker du sukker til å fjerne overflødig grout av keramisk flis
Gjør det selv blåst i veggisolasjon
Slik legger du keramiske fliser over gamle benkeplater
Slik bruker du Beech Trees for Ved Logger
Laminat Vs. Keramiske gulv
DIY Gipsveggarkløfter
Slik fjerner du mal fra et pre-behandlet treverk
Slik installerer du fliser ved hjelp av verktøy
Slik fjerner du flis fra en undergulv
Hvordan installere et gulv over loftet isolasjon
Hvordan måle en grov åpning for å bytte franske dører
Hvordan velge plastrør
Slik henter du en betongfond
Hvordan å refinde tre interiør dører
Farging, tetting og etterbehandling Betonggulv
Slik tilpasser du kjøkkendesignplaner
Laminat vs Bambus Gulv
Hvordan bygge et resirkuleringssenter