Slik beregner du kostnaden for et blokkrom tillegg

Slik beregner du kostnaden for et blokkrom tillegg 

1.

Mål og bestem størrelsen på den foreslåtte betongblokktilsetningen. Du kan også se på noen andre rom i hjemmet ditt for å få en ide om størrelsen du vil legge til. Se også på noen bøker og blader for å få en bedre ide om romproportioner;

2.

Legg lengdene på alle veggene sammen. For eksempel er et 10-fots-12-fots rom 44 lineære føtter av blokkvegger. Hvis det er noen ekstra vegger som bump outs, må du også legge til lengden på veggene.

3.

Beregn mengden blokk i ett kurs. Betongblokker er 16 tommer lange, inkludert slamfugen, slik at du vil dele 44 fot med 1,33 (16 tommer er 1,33 fot). Når du deler 44 fot med 1,33 fot (en blokk), får du 33.082. Fordi du ikke kan kjøpe en del av en blokk, vil du runde opptil 34 blokker.

4.

Bestem antall blokker i hele veggen, fra bunn til topp Fordel f.eks. En 8 fots vegg med 8 tommer - 66 er høyden på en blokk - for å få mengden blokk i høyden på veggen. Du trenger 12,2 blokk høy for en vegg det er åtte meter, så rundt det nummeret til 13 blokk for veggen. Nå, for å bestemme mengden blokk i hele veggen, må du bare multiplisere mengden blokk lang med mengden blokk høy: 13 x 44 = 442 blokk.

5. Bestem mengden sand og mørtelblanding som er nødvendig for å legge blokktilsetningen. Tillat 3 poser med mørtel per 100 blokker: 13 poser med mørtel og 1 ton av sand per 10 poser av mørtel. Kostnaden for blokktilsetningen vil avhenge av din plassering. Du kan ringe til din lokale leverandør og be om konkrete blokker, mørtel og sandpriser. Bare multipliser prisen på en enhet med mengden enheter i jobben. F eller eksempel, hvis du bestemmer deg for at en 8-tommers betongblokk koster $1,25, multipliserer du totalt antall blokker med 1,25; Det samme gjelder for sand og mørtel. For å få arbeidskraftpriser, bare ring noen lokale murere og be om deres pris per blokk arbeidskraftskostnad, og multipliser dette tallet med totalt antall blokker.

Tips og advarsler

 • Kontroller og kontroller alltid beregningene dine.
 • Det er nødvendig å beregne kostnaden ved å legge til et blokkrom ved vurdering av et prosjekt. Enten du gjør det selv eller betaler noen for å gjøre det, vil muligheten til å beregne et blokktilskudd spare penger og gi deg innflytelse når du forhandler med en entreprenør. Beregning av ditt eget blokkrom tillegg vil kreve ingenting mer enn grunnleggende matte og evne til å betjene en kalkulator.

  Andre artikkelen

  Hvordan lage et passivt solarhus i Texas
  Gummi gulv fordeler og ulemper
  Slik fjerner du gamle gulvbord
  Hvordan holde din Oak Flooring ser flott ut
  Hvordan trekke støping av veggen
  Hvordan sette ned hardvedgulv
  Hvordan lage dekkskinner
  Hvordan installere tregulv over sponplater
  Slik installerer du et presset metalltak
  Lett å bygge naturlig trevegg
  Tilskudd til hjelp med tak
  Slik anker du til gamle murstein
  En guide til kjøp av tregulv
  Metal Cutter Tools
  Hvordan påføre taktekking følte seg til ny konstruksjon
  ADA Striping Regulations
  Kompostering Toalettproblemer
  Slik bygger du utvendige vegger for energieffektivitet ved faste rammekostnader
  Hvordan lage et hjørne dusj
  Hvordan å forsegle behandlet tre