Slik gjenoppretter du Storm Windows

Slik gjenoppretter du Storm Windows 

Drivhus

1.

Velg drivhusets størrelse og stil, i henhold til antall stormvinduer du har tilgjengelig.

2.

Velg drivhusplasseringen. Vurder alle variablene, inkludert hageplass og vurdere om du ønsker at drivhuset skal være tilgjengelig fra hjemmet i kalde måneder eller ikke. Noen store drivhuse er festet til hjemmet. Noen små drivhus er enkle vindusprojeksjoner som kan gjøres med resirkulerte stormvinduer.

3.

Øv med å plassere stormvinduene sammen på forskjellige måter som du kanskje vil ha dem i et drivhus til oppdag formen som du kanskje vil ha dem, inkludert taket og endene på taket der vinduene ikke dekker. En populær liten form er et drivhus med fire stormvinduer som danner en firkantet base med to stormvinduer som danner den V-formede toppen.

4.

Mål vinduene og størrelsen du baserer vil trenge. Klipp grunnen til drivhuset og materialet som trengs for å legge takets ender.

5.

Lim fire stolben med trelim til bunnen av den faste trebunnen, målt til å passe til bunnen av torget av vinduer. (Du kan også bruke andre materialer i tillegg til tre. Dette er opp til deg.)

6.

Spik eller bruk tre lim for å koble tre av vinduene til kvadratbasen. En av vinduene trenger et hengsel og dørhåndtak vedlegg for åpning og lukking for tilgjengelighet til plantene. Bruk samme lim- eller spikemetode for det V-formede taket, og lukk enden med forhåndsdekkede og forhåndsdefinerte treverk.

Andre resirkuleringsideer

1.

Lim en tavle bak rammen til et stormvinduesrute. Du kan male ruten eller la den være den naturlige fargen. Du kan også skru inn eller hamre noen kroker i bunnen av ruten for hengende nøkler eller tørkede urter. Dette gjør en flott gave til en lærer, en kreativ ide for jentas soverom og et smidigt tillegg til et landets kjøkkeninnredning.

Ring din lokale videregående drama avdelinger, college drama avdelinger eller private teatralske troupes og spørre dem om de ønsker å ha storm vinduer. Mange drama avdelinger ville nyte å ha storm vinduer for scenen rekvisitter.

3.

Legg maskeringen eller malerenes tape rundt kantene på glasset for å beskytte glasset mot maling. Mal vinduene. Lim bilder, scrapbooking ord, bildetekster eller mementoer til scrapbooking papir og stift opp scrapbooking papiret på baksiden av windowpanes. Hang vinduet på veggen for en kreativ scrapbooking collage på veggen din.

Gjenvinning storm vinduer er en positiv måte å gjenbruke rammene og rutene for større god. Finn ut nøyaktig hvordan du skal resirkulere dem, men varierer avhengig av vinduets plassering og eierne. Tenk på det lokale været, dine personlige hobbyer, hjemmeinnredning, hagedesign og andre ideer som kan tenne en resirkuleringside. Spør deg selv spørsmål og tenk på områder der du kan gjenbruke stormvinduene, for eksempel verandaen, baksiden, lysthusområdet eller kanskje grønnsakshagen. Resirkuleringsideer er uendelige, men her er noen for å komme i gang.

Andre artikkelen

Hvordan erstatte Baseboard Trim i et teppebelagt rom
Takturbinens installasjon
Enkel installasjon av bambusgulv
Hvordan bygge en Plate Rack Cabinet
Slik slår du på en kutte fakkel
Hvordan bygge en dormer på et hus
Loftkonverteringsideer
Dekorer et kjøkken i misjonsstil
Slik fjerner du gammelt underlag
Epoxy Resin Safety
Hvordan kutte bølgepapp
Slik installerer du HardiBoard Lap Siding
Hvordan lage steinfinérformer
Veggpapirfjerningstips
Splatter Texturing Technique
Slik skal Peel u0026 Stick Linoleum Tile
Hvordan lage en Cob House
Slik lydisolert en vanlig vegg
Slik bruker du overflødig varme fra tørketrommel til varmeområder
Hva er fordelene og ulemper ved bruk av solenergi?