Slik installerer du Prefab Laminate Counter Tops

Slik installerer du Prefab Laminate Counter Tops 

1.

Sett opp saghestene, slik at de støtter prefabrikkens laminatplattform. Plasser dem ut i henhold til innretningen av skapene. For eksempel, hvis det er en rett topp, sørg for at plassen hvor vaskehullet skal kuttes, ikke har en saghest under den. Hvis skapene er L-formede eller U-formede, husk at du skal jobbe med toppene på baksiden, som vil reversere hjørnene.

2.

Vær sikker på at topphodene på saghestene er dekket med klut eller noe som beskytter laminatene på bordplaten. Sett teltoppene opp og ned på saghestene. Hvis teltoppene har en 45 grader felles, vær sikker på at toppen under dette området er godt støttet og gå til trinn 3. Hvis ikke, gå til trinn 4.

3. Legg på limkrok på endene av stykkene som skal festes, og juster utkuttene for I-bolter. Sett I-boltene på plass og stram dem slik at klæbemiddelet gir et solidt For mer om dette og installer endestykker om nødvendig, se 'Kjøkkenreformering - Installere forhåndsdekte kjøkkenbordstopper' i referansepartiet i denne artikkelen.

4.

Målt e fra enden eller hjørnet av skapene til midten av vaskenes plassering og merk et merke på veggen. Mål fra den riktige enden eller hjørnet av telleren og merker midten av vasken på bunnen av benken.

5.

Legg vaskenmalen på midtmerket og spore sin disposisjon på bordplaten. Hvis det ikke er oppgitt en mal, måler du den totale lengden og dybden og la skålen og kranene tømme telleplaten, og trekk utskjæringsformen på toppen.

6.

Sett dybden på ferdighetssagen til den dypeste innstillingen. Hold fronten av tallerken på ferdighetssagen mot bordplaten. Juster bladet med linjene trukket og senk sagen gjennom bordplaten. Kutt opp til svingene i hjørner av vaskenutskåret. Klipp hjørnene med stikksagen.

7.

Plasser bordplaten på skapene. Juster det etter behov. Sikre det til skapene gjennom hjørneblokkene i skapene under toppen.

Tips og advarsler

 • Mindre justeringer kan gjøres til mitered skjøter hvis toppen er installert kort tid etter å sette den sammen.Fil alle skarpe kanter som kan opprettes ved kutting av vaskehullet.Segl kantene rundt vasken med vanntett kalkning.
 • Ikke la strømverktøyene være uten tilsyn i nærvær av barn. Ikke bruk skruer lengre enn 1 u0026 # xBD; tommer for å forhindre piercing toppen av disken toppen.
 • Prefabrikerte laminat benkeplater gjør det enklere for villaeieren å installere sine egne. Det er noen forholdsregler å ta når man takler prosjektet for å beskytte laminatet ettersom det er forberedt på installasjon. Laminater er ikke like holdbare som andre motstrømsmaterialer som stein eller fliser, og krever derfor mer oppmerksomhet. Pass på at du har god forståelse av installasjonsprosessen før du begynner.

  Andre artikkelen

  Installasjon av en Cement Driveway
  Hvordan bygge en datamaskin skrivebordsstasjon
  Slik måler du for å endre kjøkkenvasken
  Slik fliser du en brannmur
  Hvordan kutte PVC-ark
  Installasjonsveiledning for døråpning
  Slik installerer du en bifold speilet dør
  Bygg ditt eget tak over en uteplass
  Enkel installasjon av bambusgulv
  Hvordan å designe din egen rullestol ramp
  Fasadebekledning og installasjon
  Hvordan håndtere byggeprosjekter
  Hvordan male en peeling metal dør
  Hva er Air Stablizer?
  Visuelle egenskaper av keramiske fliser
  Slik sirkulerer rundt en vask
  Slik bruker du Vinfat som tregulv
  DIY tregulv
  Hvordan tilnærme området med en uregelmessig form
  Slik kobler du opp en vaskeavløp