Slik konverterer du en peis til en gasslogg

Slik konverterer du en peis til en gasslogg 

Pre-Installation

1.

Velg typen av gassloggoppsett du vil ha. 'Vented' logger bruker en høy gassflamme som ligner på en treflamme. Ventilerte logger krever at peisen er åpen. Den åpne røra forårsaker varmetap mens den høye flammen legger til bekostning av denne typen system. 'Uventede' logger brenner renere og billigere med lavere flamme. Skorstensrøret er ikke åpent med uventet oppsett, noe som betyr at ingen varme tapt opp skorsteinen. Det uventede oppsettet kan startes manuelt, noe som gjør det til et godt valg som en ekstra varmekilde under en strømbrudd.

2.

Mål bredden på peishulen. Tillat minst 6 tommer mellomrom fra forsiden, sidene og baksiden av peisen når du bestemmer hvilken lengde loggen du vil ha. Logger er tilgjengelige fra 12 tommer til 60 tommer i lengde. Kjøpe et ventilert eller uventet loggsett for naturgass eller propan som leveres med en sikkerhetsventil. Settet vil inkludere koblingssettet, brenneren og andre deler som trengs for å montere og sette opp enheten.

3.

Lei en lisensiert rørlegger for å kjøre bensinledningen.

Installasjon

1.

Monter klemmen til spjeldet hvis du velger det ventilerte oppsettet. Klemmen kreves ved lov om ventilasjonsgasspeiser for å forhindre karbonmonoksidoppbygging hvis du glemmer å åpne åpningen helt før operasjonen.

2.

Fest Teflon-tape rundt rørene på hver ende av brenneren. På rørenden som er lengst fra gassforsyningen, festes hetten som fulgte med settet. Koble til sikkerhetsventilen på enden som er nærmest gassforsyningen.

3.

Kontroller at gassen er slått av. Bruk et par tenger for å holde gassutløpet. Bruk et annet par tenger for å fjerne lokket på gassutløpet. Koble den fleksible slangen fra settet til gassutløpet og til sikkerhetsverdien ved å bruke Teflon tape på gjengene.

4.

Slå på gassen og test for lekkasjer ved tilkoblingene ved å dryppe såpevann på dem. Hvis såpevannet bobler, indikerer det en lekkasje. Slå av gasen, kontroller tilkoblingene og test deretter på nytt.

5.

Koble pilotaggregatet med avledningsbraketten til brenneren og plasser pannen i midten av peisen Gulv minst 4 tommer fra fronten av peisen.

Monter logger

1.

Åpne sandposen og fordel sanden jevnt over brenneren . Sanden vil hjelpe til med å redusere gassens løft.

2. Legg til 'kull' som fulgte med settet, fordeler det over gassåpningene.

/p>

3.

Luggassen og kontroller flammenivået, og gjør justeringer i henhold til settets anvisninger.

4.

Plasser risten over brenneren, og stakk så loggene i henhold til instruksjonene. Loggene, som vil bli letteret eller nummerert for enkel montering, har pins som passer hull på andre logger.

5.

For ventilerte enheter, legg til glassdører for å redusere varmetap. En frittstående skjerm eller glassdør kan brukes med et uventet system.

Tips og advarsler

 • Hvis du er i tvil om dine ferdigheter til å jobbe med gasslinjer, må du ansette en dyktig installatør. Bruk gasslogger som inkluderer en sikkerhetspilot for å beskytte mot oksygenutslipp. Sjekk for at lokalet din krever tillatelse eller en inspeksjon for gasslogginstallasjon.
 • Gjør skorsteinen profesjonelt rengjort for å fjerne kreosot før du begynner å bruke g som logger.
 • En peis, med knitre og gnister, legger sjarm til et hjem. På nedsiden trenger en peis å bære tre og kindling, håndtere røyk og skape ut aske. Det er ikke rart at folk vil vite hvordan man konverterer en peis til en peis med peis. Du får de samme dansende flammene uten arbeid og ingen opprydding. En peis kan også gi varme på kjølige netter ved å bare klikke på fjernkontroll.

  Andre artikkelen

  Hva trenger du å flytte kjøkkenvask?
  Slik bruker du Popcorn Ceiling Texture
  Komponenter av husbygging
  DIY Wooden Security gjerder
  Skjerm veranda: The Building Components
  Hvordan erstatte suspenderte tak
  Ting å vurdere når etterbehandling en kjeller
  Slik bytter du farge på et glassfiberrør og dusjkabinett
  Fordelene ved Log Homes
  Slik løser du en trappebane
  Ideer til dusjmurer
  Hjemmelaget terrasser
  DIY Utvide skumisolering
  Slik installerer du en Power-Stud
  DIY Kjøkken Planner
  Hånd Riveter Driftsveiledning
  Slik kanter du granittfliseregner
  Hvordan velge riktig isolasjonsentreprenør
  Propan Peis Instruksjoner
  Hvordan gjør jeg Mud u0026 Tape Drywall-ledd på taket?