Tips om Remodeling Baderomsdusjer

Tips om Remodeling Baderomsdusjer 

Stone Tile

En av de mest populære måtene å oppdatere et bad dusjen er å flette dusjområdet ved hjelp av en steinfliser som skifer eller tumbled marmor. Steinfliser kan gi en rekke forskjellige utseende fra rustikk og naturlig til sofistikert og elegant. Hvis du velger å bruke skiferfliser, må du sørge for å integrere rikelig med farge i dusjen, eller du vil risikere å ha en dusj som ligner en hule. Når du velger marmor som dusjfliser, må du sørge for å unngå glatte overflater, da disse er veldig glatte når de er våte.

Dobbel dusjhode

En dusjkabinett som er stor nok til to personer, er et flott tillegg til en mester baderom. Å legge et andre dusjhode til dusjen er noe som mange velger å gjøre. De som ønsker å legge til et andre dusjhode, vil være glade for å merke seg at ikke alle to-dusjhodeoppgraderinger krever endring i rørleggerarbeid. Det finnes flere doble dusjhoder på markedet i dag som er enkle å installere i stedet for et enkelt eksisterende dusjhode.

Glassdør

I stedet for et slått dusjgardin, bør du vurdere å installere en glassdør på dusjen. En glidende glassdør over en badekar og dusjkombinasjon vil oppdatere ditt baddusj. En fliser dusj kan oppdateres veldig raskt ved å kjøpe en ny glassdør til dusjinngangen. Å velge frostet glass eller ha ditt initialer eller et design etset i glasset er to måter å skape et unikt og personlig baddusj.

Dampdusj

Dampdusjer blir stadig mer populært hos villaeiere. Denne oppgraderingen av badet dusj gir deg mulighet til å slappe av og spole tilbake i ditt eget hjem. En huseiere som leder til helsestasjonen, bare fordi hun liker å bruke badstue eller badestamp, kan spare penger ved å installere en dampdusj hjemme. De som er opptatt av vannvern, elsker også dampdusjer. Bruke en dampdusj i 20 minutter bruker bare 2 liter vann, i motsetning til 50 liter vann som brukes i samme tidsperiode på et effektivt dusjhode. Remodeling bad dusjer er et hjem forbedring prosjekt som vil legge til verdien av ditt hjem. Det er mange alternativer for å gjøre ditt dusjområde ser ut som et spa - fra enkle til elegante. Uansett hva du velger, investerer du på et bad, er det godt verdt pengene å få remodeling på prosjektet.

Andre artikkelen

Hvordan tjene penger på brukte keramiske fliser
Slik bytter du House Boat Wall Panels
Hvordan å feste et tre tak
Slik fjerner du et vegganker
Hvordan lage Teeter Totter
Hva sealer å bruke på en stein peis
Slik isolerer du en stålbuebygging
Hvordan spiker gjennom Asbest Shingles
DIY Betongreparasjoner
Hvordan Tape en Drywall Box
Pris Pfister Kjøkkenkranes Feilsøking
Slik installerer du Shaw Wood laminatgulv
Typer av Siding Shingles
Slik kjører du elektriske ledninger på blokkvegger
Hvordan lage et tilgangspanel for et boblebad
Slik installerer du flis på en treflate uten å bruke et bakplate
Hvordan brenner jeg Saltillo?
Verktøy for skjæring av gulvstøping
Slik installerer du Armstrong Tile Ceiling
Slik installerer du paneler i tilhengere