Tips om å installere et hjemmekino

Tips om å installere et hjemmekino 

Planlegge det

Før du går inn i et prosjekt av denne størrelsen, må du gjøre noen grunnleggende planlegging. Kart ut rommet og avgjøre hvor alt kommer til å være. Dette vil hjelpe deg å plassere objekter mentalt, slik at du ikke trenger å ta avgjørelser i fly som du setter teatret sammen. Bestem om noen bygning skal gjøres. Mange ganger er hjemmekinoanlegg bygget av store flerfunksjonsrom som må veggges av med innramming og gips. Bestem også hvordan du vil at mediene skal projiseres. En stor flatskjerm eller en projektor vil ha forskjellige krav til romoppsettet. Husk å sjekke hvor strømuttakene er. Å få din TV og surroundlyd satt opp bare for å innse at det ikke er strøm, kan ødelegge et hjemmekinoanlegg raskt. En liten planlegging kan gå langt med dette prosjektet.

Forberedelse

Nå som du planlegger rommet, tegne et diagram. Dette vil hjelpe deg med å innse hvordan ting skal passe inn i ditt nye hjemmekino.
Legg ut ledningene dine forut for å finne ut hvor alt skal gå. Få trådholdere til å holde dem fra å bli rotete - og fargekodede etiketter for å holde dem organisert. Pass på at du har god plass til å få tilgang til inngangssteder for de ulike ledningene. Du vil ikke koble fra hele systemet for å legge til en komponent. Sørg også for at du har alle de riktige ledningene du trenger. Å få en Blu-Ray-spiller er fin, men å koble den opp med en vanlig videokabel vil resultere i tap av bildekvalitet
Du kan også forberede rommet ved å bestemme hva belysnings- og strømbehovene dine er. Bestem hvor mye strøm du trenger før det nye utstyret kommer til huset ditt, og hvis du trenger å legge til flere, gjør du det. Hvis du må ha kabel- eller satellittskålstilgang lastet inn i rommet, må du ringe til kabelleverandøren før utstyret ditt kommer. Få rommet så klart som mulig for å se på nytelsen. Å ha et hjemmekino er en drøm for mange mennesker. Å ha et hjemmekino kan gi timer med glede og underholdning til huset ditt. Å bygge et hjemmekino er en av de mest populære renoveringene til husene. Selv om dette er et ekstremt populært rom for at mange velger å ikke ha en, frykter størrelsen på prosjektet og kostnaden. Men å bygge ditt eget hjemmekino er enkelt med noen få tips fra handelen.

Andre artikkelen

Slik installerer du en badekar og flis til et nytt bad
Slik kobler du solpaneler til et hus
Hvordan lage glass glass peis skjermer
Hvordan få billige Granite Vanity Topper
Sliping og dreieverktøy
Egenskaper av betongblokker
DIY Installasjon av en Franklin Stove
Hvordan spare penger på elektriske tankless vannvarmere
Slik kobler du et solcellepanel til et batteri til en omformer
Slik installerer du Finishing Molding
Hvordan kutte ducting
Hvordan lage en Wood Loading Ramp for Mobility Scootere
Ideer til lofttrapper
Kostnaden for granitt benkeplater Vs. laminat
Hva sealer å bruke på en stein peis
Hvordan bygge en vinstativ på en vegg
DIY VVS for en Baderomsvaske
Fjerne Keyless Chuck i en Milwaukee Drill Motor
Thermacell Isolasjon
Komponenter av vannvarmesystem