Hvordan lage badet trygt for eldre

Hvordan lage badet trygt for eldre 

1.

Monter grabbar ved siden av badekar og dusj. Når du installerer gripestangen, er det en brakett som du installerer først til en eksisterende stud, så det er ingen sjanse for at baren kommer bort fra veggen. Også, vil du at linjen skal gå stud til stud, så måle hva lengden på linjen vil være som de kommer i forskjellige lengder. Hvis nødvendig, installer diagonalt.

2.

Legg til en ekstra håndklebar som er lavere enn den originale håndklebaren. Det gjør det lettere å sette håndkleet tilbake i baren hvis det ikke er så høyt oppe.

3.

Dusj stoler lar deg sitte i dusjen. De er robuste og laget av plast. Hvis du har budsjettet, kan du installere en walk-in-tub som gjør at du faktisk kan gå inn i et lite badekar som handler om livet høyt og sitte ned.

4.

Endre over til en høyere toalett som er 17-19 tommer høy eller kjøpe en hevet toalettseter. Noen til og med kommer med håndtak for å hjelpe til med å komme seg opp og ut av setet.

5.

Kjøp håndtak som festes på hver side av toalettet. De holder seg på toalettet slik at de vil støtte og ikke glide som du bruker for å øke eller senke deg selv.

6.

Konverter ditt vanlige dusjhode til en hånddusj spray som lar deg nå lenger. De er enkle å installere og noen kommer med en slokkeslange. Disse er spesielt nyttige hvis du bruker en dusjstol.

Dusjematter av gummi holder deg fra å glide i dusjen, og uansett alder skal folk flest ha en i karet. Mats er en god løsning som du kan ta dem ut og vaske dem og sette dem tilbake.

8.

Nivåstyrte kraner er en hjelp for de som har mistet styrke. Det tillater deg å slå vannet av og på, eller du kan installere automatiske kraner.

9.

Monter speil som har inntrekkbare armer til en tapp i badveggen, slik at lener seg over vasken er ikke lenger nødvendig, og det hjelper også med å feile øynene.

10.

Fjern eventuelle hindringer som klesvasker eller søppelkasser som hindrer banen. Hvis det ikke er nok plass til en rullestol eller rullestol, bør du vurdere å erstatte badet forfengelighet for en veggmontert vask. Det tillater også rullestolen å komme nærmere vasken.

Som senior er det ting som blir vanskeligere å gjøre. Noen mister litt styrke eller kan ikke være like fast på føttene. Enten det er deg selv eller din forelder, er det noen remodeling som du kan gjøre for å gjøre tingene enklere og sikrere på badet ditt. Her er noen tilbehør og design som du kan bytte på et bad for å gjøre dem mer tilgjengelige for seniorer.

Andre artikkelen

Når skal stillas være inspisert?
Slik bytter du en enkelt håndtak med badekar
Hvordan å refinfinere en glassfiber badekar og dusj
Drill Vs. Impact Driver
Informasjon om CertainTeed Architectural Shingles
Hvordan velge riktig sagblad
Slik installerer du nye dørlås
Tradisjonell innramming mot Cinderblock-konstruksjon
Slik fjerner du teppeunderlag fra et tregulv
Hvordan lage lett betong ved hjelp av styrofoam
Slik bruker du Popcorn Ceiling Texture
Slik installerer du et AquaDyne dusjhode
Hvordan kutte Corian counter topper
Hvordan lage en Dekorativ Tile Backsplash
Slik fjerner du en pin fra et bokshengsel
Raffinering av treplater
Slik fjerner du og bytter basiskort
Slik monterer du en kjøkkenvask
Hvordan fjerne tinsett fra keramisk flis
Instruksjoner for en umiddelbar garasje