Kjeller Finishing Ideas

Kjeller Finishing Ideas 

Fullfør kjelleren før dekorasjon

Før du tenker på hva du skal gjøre med kjelleren din, må den være ferdig på riktig måte for å sikre at gulvet og veggene er tette mot underjordisk fuktighet. Dette prosjektet er best igjen for fagfolk, med mindre du virkelig vet hva du gjør. Tenk på et doble veggsystem for å tette veggene mot vann og å gi isolasjon samtidig. Et slikt system kan ikke bare gi en dampbarriere, men det kan spare opptil 97 prosent av varmen som andre steder ville gå tapt i veggene.

Deretter beveger deg på å beskytte gulvene dine ved å bruke beskyttende og vanntett matting under teppet. Dette vil også bidra til å holde ut fuktighet så vel som å holde kjøligheten og varmen ut av betongen, slik at den ikke går gjennom teppet.

Endelig må du sørge for at kjelleren har et godt klimaanlegg og en avfukter. Når fuktighet begynner å samle seg, kan en kjeller begynne å lukte, slik at avfukteren vil ta fuktighet ut av luften og klimaanlegget vil holde det kult.

Spare soverom

En ferdig kjeller legger til verdien av ditt hjem. Du kan allerede ha et gjestesoverom i hjemmet ditt, men å fullføre kjelleren din og gjøre det til et annet soverom kan gjøre en forskjell i eiendomsverdi. Siden det er ekstra plass, litt adskilt fra huset, gi rommet et tema. Noe som tropene eller stranden kan høres tiltalende, siden kjelleren er som en ferie under huset ditt. Du kan male veggene lyseblå, sette i brunbruntepper og til og med ha profesjonelle malingpalmer og skjell på veggene. Dette kan være din avslappende sone, borte fra den daglige boen på ovenpå.

Hjemmekino og bar

Hvis du alltid har ønsket en stor TV og store, myke stoler, kan et teaterrom være en god kjellerplan. Flatskjerm-TVer kommer i større størrelser, som også projeksjons-TV-systemer. Fyll rommet med store, komfortable sofaer og svak belysning. Legg til en bar, hvis det passer deg.

Spillerom og spillested

En annen populær kjeller etterbehandlingsideer er å skape et lekeområde for barna med et stort spillrom. Dette kan være den delen av huset ditt hvor du kan komme deg unna, sende barna dine bort, eller til og med opptre som et barn selv. Du kan sette inn et biljardbord, air hockey eller til og med noen gammeldags videospillmaskiner. Pass på å holde et kjøleskap i rommet slik at du ikke må forlate spillet ditt for å løpe oppe og ta en kald drink. Kjelleren din er et verdifullt ledig rom å ha i ditt hjem. Enten du nå bruker den til lagring eller bare bor på toppen av et uferdig rom, er sjansene gode at kjelleren din er underutnyttet. Ved å fullføre kjelleren, legger du ikke bare til det ledige rommet i ditt hjem, du legger også til familiens livskvalitet.

Andre artikkelen

Slik bestemmer du vekten av teppepute
Hvordan å refinfinere en badekar med epoxy
Slik tar du en SunPorch sammen
Cost Comparison of Residential Solar Vs. Vindkraft
Hvordan velge en Backsplash
Paslode Impulse Vanlige spørsmål
Hvordan bygger jeg en tre rullestol rampe som er bygget over trapper?
Hvordan lage et bad Handicap tilgjengelig
Setter du Wood Cladding Over Murvegger?
Slik legger du til høyttalere i kirkens baderom
Påkrevde Footings for kolonner
Slik installerer du Ceiling Tongue u0026 Groove Pine
Steel Roof Benefits
Kan du bor i granitt benkeplater?
Hvilke hjemtilskudd er verdt pengene?
Borat Termitbehandling
Slik installerer du veggbelysning
Hvordan finne ut hva den nye konstruksjonen vil være på min gate
Slik fliser rundt en dusjpanne
Slik installerer du keramisk flis med lim