Hvordan å fullføre trapper

Hvordan å fullføre trapper 

Etterbehandling din trapp med gulvmaling.

1.

Sand hvert trinn på slitebanen (den delen du går på) og på stigerøret (det vertikale elementet) til glatt. Nesen (den delen av slitebanen som strekker seg litt over stigerøret) må også slipes for å sikre et jevnt utseende fra alle vinkler. Ikke sand for mye for å endre trappens integritet, bare til noen knuter eller splinter er fjernet.

2.

Stig trappen med en primer laget spesielt for gulv. Sørg for at trappen er jevnt belagt.

3.

Lakk gulvet med den valgte farge gulvmaling når primeren er tørr. 'Hammer Zone' anbefaler latex over olje som sistnevnte kan vise seg for glatt. Latex kan lett røres opp hvis det er nødvendig, og vil være mer glidebestandig, da sikkerhet er avgjørende for trapper.

Etterbehandling av trappene med en teppe runner

1.

p> Mål bunnstiger opp til nesen. Mål deretter fra nesen over til baksiden av slitebanen. Multipliser denne målingen med hvor mange trinn du har. Dette vil fungere for de fleste trapper da enhetene skal være ensartede. Hvis trappen din ikke er uniform, må du måle hver slitebane og stigerør. Denne siste måling vil være den minste lengden på teppetrunner du trenger for trappene dine.

2.

Velg en passende tepperør for din innredning. Pass på at den du velger, er fleksibel og tynn nok til å passe til trappene dine som anbefalt av Hammer Zone.

3.

Fest løperen på toppen av trappene dine , som tyngdekraften vil fungere for din favør for å holde løperen lined opp med trappen din. Stift toppen av løperen på baksiden av den første slitebanen, og stift deretter teppeløpet under nesen (toppen av stigerøret). Dette vil holde det stramt og forhindre tripping i forbindelse med løse tepper.

Etterbehandling av trappen med flekk og uretan

1.

Sand ned trappen, fei opp noen rusk. Denne etterbehandlingsmetoden er mest tilrådelig med 'Hammer Zone' for både verktøy og estetikk.

2.

Påfør en mørk flekk til trappen din som utfyller innredningen din. For eksempel, hvis resten av huset ditt har mahognygulv, bruk en mørk flekk. Hvis du har furu gulv, kan du bruke en lysfarget flekk for å matche. Det er tilfeller der du kan blande gulvet ditt, men dette er mye mer komplisert og kan gjøre det vanskelig å ha en omfattende strøm i hele hjemmet ditt.

3.

Påfør en uretan lakk å forsegle flekken og gjøre trappen mer holdbar. Det vil da holde opp til daglig slitasje med lite vedlikehold som kreves.

Tips og advarsler

 • En flekk- og uretanfinish vil fortsatt vise de naturlige elementene av treet som knuter og kornet. Gulvmaling vil dekke disse opp som en teppe. Husk også at teppe løpere ikke dekker opp hele trappen. De vil vise litt av hvert trinn på hver side av teppet. Din trapp vil kreve en annen type ferdig for å forhindre at dette ser ut som det er uklart.
 • Riktig ventilasjon er viktig, spesielt hvis det er barn i hjemmet ditt. Malingen, flekken og uretan kan gi avstøtende lukt, så sørg for at vinduene og / eller dørene er åpne for å holde de giftige røykene ut. Det er miljøvennlige alternativer som kan være dyrere, men mindre påtrengende i kjemisk forstand.
 • Finalen du søker på trappen din, handler ikke bare om estetikk, men også om sikkerhet. Det er mange alternativer tilgjengelig, avhengig av hvilket utseende du vil oppnå, hvilken type trapp du har og hvordan de skal brukes. Den vanligste typen trappvedlikehold er det av tretrapper. I mange hus kan trappene være uferdige som fører ned til kjelleren, eller du vil kanskje bare ha en forandring fra hvordan trappene dine ser ut nå. En vakker trapp kan virkelig legge til en finish for din overordnede hjemmeinnredning.

  Andre artikkelen

  Den beste måten å fjerne Vinyl Wall Paper
  Slik bruker du et hullsag litt på gips
  Hvordan bytter jeg ut på trefronten av en støpt plastskuff?
  Instruksjoner for innramming av en dormer
  Slik installerer du Pergo i kjelleren
  Hvordan feste et skilt til betong ved hjelp av ermeankre
  Hvordan lage en Formica Counter Top
  Instruksjoner for hvordan du installerer vegg-til-vegg-teppe
  Er Bamboo OK for bad gulv?
  Veggmaleri Råd
  Slik Lodde en 11-Gauge Steel Wire
  Slik legger du en servantskap til en benkeplate
  Hvordan kjøpe vindmøller som produserer elektrisitet
  Hvordan bygge en søppel i en garasje
  Hvordan bygge en skjult bokhylle
  Hvordan lage en vegg-enhet fra gamle skrivebord og bord
  Slik reparerer du en keramisk skiveventil som drypper
  Slik fjerner du et toalettskrue for å bytte ut et setetrekk
  Slik skjermer du Home Improvement Contractors
  Hva er den raskeste måten å fjerne Paint From Wood?