Hvordan gi hjemmet ditt en bedre første inntrykk

Hvordan gi hjemmet ditt en bedre første inntrykk 

1.

Stå tilbake og kritiser din eiendom. Tenk på hva noen kan si om utsiden av ditt hjem. Trenger gresset oppmerksomhet? Trenger utsiden av ditt hjem en malingsjobb? Hvordan er taket? Er det noen blomster? Ta en notisblokk og skriv ned alt du ser som trenger forbedring og start der. Du trenger ikke å takle prosjektet på en dag. Gjør litt om gangen, kan det være kostbart, ikke overstretch lommeboken din.

2.

Ren, ren og ren. Fra toppen av taket til slutten av oppkjørselen din! Dette kan innebære å leie en kraftvask og strømmen vasker fortauet rundt hjemmet ditt. Strøm vaske spindelvevene, insektrender og annet rusk fra rundt gangveien. Feie oppkjørselen og gatene. Pass på at vinduene og hulkene glitrer i solen. Rengjøringsdelen av dette prosjektet er stort, selv om det ikke er noen andre forbedringer, ser huset ditt allerede bedre ut.

3.

Beskjær og luke buskingen. Trim buskene og skarpe kanter. Trekk overflødig ugress eller bruk en gressklipper hvis nødvendig. Legg våt avis ned over jorden, under ny mulch for å holde nye ugress unna.

4.

Om nødvendig må du male og erstatte taket! Hvis budsjettet tillater det, må du friske opp huset ditt med et nytt lag med maling. Kontroller taket ditt for vannskader eller mugg flekker og rengjør eller erstatt gamle helvetesild for å se en dramatisk forskjell i utseende.

5.

Legg til funksjoner. Tenk på en fontene for din greske. Crown molding er også en fin touch. For et billigere alternativ, plant noen fargerike blomster symmetrisk rundt huset. Ikke glem å legge til noen utendørsbelysning for å markere den nye landskapsarbeidet eller å skisse kantene på oppkjørselen.

Husk at døren din er fokuspunktet - gjør det pop! Lakk døren en lys farge, eller splurge på en innvendig utformet inngangsdør. Pass på at gangveien er ren og lukefri. Legg store potteplanter ved inngangsdøren for å gi en innbydende følelse.

7.

Ikke glem postkassen! Din postkasse er på forsiden av huset for alle å se. Erstatt det helt eller smekk på et friskt lag maling! Ikke glem å legge til noen fargerike blomster! Lene deg tilbake og beundre arbeidet ditt!

Uansett om du prøver å selge huset ditt, ha et selskap over, eller rett og slett disgusted med utseendet, er det på tide å revolvere utsiden av hjemmet ditt! Første inntrykk blir gjort på mindre enn 15 sekunder, så det er s avgjørende for å gjøre en god en. Du vil bli overrasket med litt sprucing opp kan gjøre! Her er et par tips for å gi hjemmet ditt den klokka som det mangler:

Andre artikkelen

Problemer med å få styrene til å klikke sammen for et tregulv
Slik installerer du fliser og mørtel på et bad
Fluorescerende mot glødelamper
Prosedyrer for et system-bygget modulært hus
Slik bruker du en målebånd og nivå for å henge et bilde
Mobile Home Skirting Alternativer
Å lage kjøkkenskap
Hvordan klippe naturlig stein
Hvordan figurere opp i kvadratfoten av et rom
Hvordan lage et hodegjerde fra gamle dører
Typer ABS rørfittings
Hvordan måle dybden
Hvordan male et tak-DIY Tips
Riktig installasjon av lagskruer
Slik dekker Ved
Hvordan bygge et kjøkken Backsplash
Hvordan kutte Glassfliser ved hjelp av Score og Snap Method
Typer av skjelettnøkler
Dusjfliser Ideer Bruke Black, White u0026 Maroon Fliser
Hvordan til Workshop Ceiling Isolasjon