Gulvalternativ for betong

Gulvalternativ for betong 

Gulvteppe

Gulvteppe et betonggulv er det enkleste og minst kostbare alternativet. Å teppe over betong kan du bare legge ned en del teppe, og bruk teppeklær for å sikre den på plass. Du kan kjøre en perle av lim 1 tommers fra veggene i rommet og deretter sette teppet på plass. Et annet alternativ er å bruke kraftig dobbeltsidig tape. Du kan også bore hull i takløse striper og deretter montere dem på gulvet med betongspik eller murskruer. Vanligvis legges polstring under teppet først, uansett hvilken metode som brukes.

Linoleum

Et annet enkelt alternativ er linoleum. Dette materialet er litt mer brukervennlig enn betong. Det er også mye lettere å rengjøre og vedlikeholde. Du kan legge tepper over linoleum, så du har et komfortabelt, men attraktivt gulv. For å legge ned linoleum på betong må du bruke riktig linoleum lim. Påfør dette på gulvet med en børste eller rulle. Deretter kutte linoleumet i størrelse og legg det over limet. Det kan være vanskelig å installere, så vurder å ansette en profesjonell for å gjøre denne jobben.

Hardwood Flooring

Et annet stilig alternativ --- men det er dyrere --- er tregulv. Du kan installere et tregulv over betong, hvis du først legger ned CDX-kryssfiner som en undergulv. Dette kan monteres direkte på gulvet med hammerpistol og betongspiker. Et bedre alternativ er laminatgulv, produsert gulv som er laget av plast og harpiks. Det er mye mer holdbart enn hardved, billigere og det ser ut som tre. Det er også enklere å installere det. Den installeres i seksjoner som ligger rett over betong.

Flislegging

Fliser er et annet alternativ for et betonggulv. De kommer i alle slags stiler og design. Fliser kan installeres over betong, men hvis sprengninger dannes over tid i betongen, vil flisene også sprekke. Et alternativ er å dekke betongen med CDX kryssfiner, ved hjelp av en hammerpistol for å feste kryssfiner. Deretter skal du installere fliser med grout over kryssfiner. Dette er mer tidkrevende og dyrt alternativ for de fleste villaeiere. Så, et annet alternativ er å bare male betongen med slitesterk latexmaling eller en garasje gulvmaling. Dette er en epoksymaling som ser bra ut og har en jevn overflate. Betong kjellere eller bare gulv på platene er ikke det mest imøtekommende eller komfortable. De er kalde om sommeren og absorberer også fuktighet, noe som fører til sprekker. For å gjøre disse gulvene mer levende, er det mange alternativer fra teppe til hardved.

Andre artikkelen

DIY Betong benkeplater: Fordeler og ulemper
Hvordan legge fliser på en veranda
Hvordan spare penger på granitt benkeplater
Programvare for husmalingsideer
Slik installerer du et bidet toalett
Hvordan Recolor din fugemasse
Tile Cutting Instruksjoner
Slik reduserer du blender på TV-en eller datamaskinen med Solar Shade Sceen
Hvordan bygge alkovehyller
Hvordan å refinfinere en glassfiber badekar og dusj
Vinyl sidespor triks
Slik installerer du en håndklestativ på keramisk flis
Kommersielle takmaterialer
Hvordan lage en betongtrapp
Hvordan klippe kabinettkronkunstverk som ikke er firkantede
Hvordan bygge Island Cabinets
Hjemmelaget Solar Thermosiphon System for varmt vann
Slik installerer du en flis dusjhyllehylle
Remodeled Bathroom Ideas
Fare for hydrogen