Hvordan lage en peis blower

Hvordan lage en peis blower 

1.

Noen mennesker kan velge å kjøpe en peisblåsere for rundt $100. Disse blåsene tillater at luften går gjennom hele huset fra peisen. I døråpningen eller på forsiden av peisen kan du plassere vifterblåsene dine.

Strømmen på 110 volt skal leveres til tidspunktet for innledende installasjon ved kryssboksen. Resten er ganske enkelt.

2.

Enheten skal installeres over en gummipute for å hindre vibrasjoner. Alt ventilasjonsgitter skal være klart og åpent hele tiden. Det må tas forsiktighet for ikke å forstyrre motorsystemets kjøling. Mellom enheten og sideveggene må det være en minimal klaring på 1,5 '-2,5'. Jordingsterminalen skal kobles til jordledningen. Strengt ingen brennbare materialer skal brukes i nærheten av enheten. En av blåsere som kan brukes her, er republikk regenerativ blåseren.
Merk når du installerer blåsene dine for at det skal være en på og av automatisk bryter. Du kan alltid ringe en tekniker til alt for deg eller spare penger og gjør det selv. Jus følger de enkle instruksjonene.
Du kan velge å installere en elektrisk peisblåsere, mens den sirkulerer luften i rommet. Dette resulterer i at meget varm luft kommer ut av rommet.

3.

En skorstensdemper kan brukes. I de fleste tilfeller brukes en oppblåsbar ballong eller skorstein pute når det ikke er noen brann. Det er en pol til å holde det opp i de fleste tilfeller. Puden forblir på plass når den er blåst opp.

4.

Du kan spare mye penger ved å installere glassdørene til peis. Disse er enkle og enkle å installere. Dette vil redusere varmen. De beskytter alle beboere s av hjemmet pats og alle. Det beautifies det omkringliggende rommet. Du må installere en peis i dag.

5.

En støpejernsplate på baksiden av peisen er en god ide. Da dette ville åpenbart beskytte veggen mot å være skader ved brann. Dette absorberer varmen som går inn i rommet.

6.

Tenk på å sette inn en varmeapparat ved peisen. Det er ingen røyk på rommene. tillater frisk luft å trenge inn i rommet, og deretter blir den varme luften resentet inn i rommet.

7.

Installere en peisblåser er en god ide med de forskjellige endringene i været i disse dager .

Her er en lenke som du kan se for ytterligere informasjon om peisblåsere:
www.smarter.com/fireplaces

Tips og advarsler

 • Hvis du lager en peis, blåser du selv og installerer den selv, kan du spare mye penger i prosessen. Vurder å gjøre det i dag.
 • Dette er en veldig nyskapende artikkel om hvordan man lager og installerer en peisbrenner. Fortsett å lese for å få mer innsideinformasjon om den.

  Andre artikkelen

  DIY Fjerning av Linoleum Med Asbest
  DIY Tips for å bytte trapper
  Hvordan å remodel trepanel
  Slik installerer du en Slate Tile Backsplash
  Hvordan klippe James Hardie Trim Board
  Slik fjerner du en nøkkelborekaks
  Kommersielle Linoleum Ideer
  Typer av underjordiske vannrør
  Hvordan bygger jeg en utvendig husdør?
  Vanlige Drill Bit Størrelser
  Hvordan Kutte Plast Tømmer
  Hvordan bli med Berber Carpet
  Hva kan jeg gjøre fra gamle trepaller?
  Installasjonsinstruksjoner for baderomsvann
  Hvordan kutte granitt med en sirkelsag
  Hvordan er toaletter laget?
  Hvordan bygge en rullestoltilpasset dusj
  Kan du smøre et bad ventilator?
  Slik bytter du et isbjelkens toalettstol
  Typer av kjøkkenskap