Hvordan velge vindkraft for ditt hjem

Hvordan velge vindkraft for ditt hjem 

1.

Vurder om vindkraft er hensiktsmessig for hjemmesiden din. Først må du sørge for at det er nok plass. En vindturbin er ikke fornuftig på eiendom mindre enn en hektar i størrelse eller med for mange hindringer rundt den, for eksempel høye bygninger. For det andre, får hjemmesiden din vanlig vind? I så fall er vindkraft som supplement til andre energikilder trolig levedyktig. En stabil, ikke-turbulent vindhastighet på minst 10 km / t er ønskelig. Det er vanskelig å måle vindhastigheten selv, men du kan få dataestimater for ditt område fra det amerikanske departementet for energi.

2.

Evaluer dine energibehov. Er ditt hjem En god vindturbin kan redusere energibrevene dine med 50-90\%, og hvis den genererer overskuddsenergi, kan du selge den tilbake til det elektriske selskapet. Boligvindesystemer varierer i kostnad fra $6000 - $22.000 og siste 20- 30 år. Betaling på energibesparelser tar ca 6-15 år. Er hjemmet ditt fra nettet? Det er vanskelig å drive et hjem helt av vind, men det er et effektivt kompliment til solpaneler. Sørg også for at hjemmet ditt er så energieffektivt som mulig --- det vil gjøre vindkraft gå mye lenger.

3.

Gjør leksene dine. Det finnes mye motstridende eller unøyaktig informasjon om mindre vindkraft. Opplær deg på vindkraft fra objektive, ikke-kommersielle kilder og sammenligningsbutikk fra et bredt spekter av produsenter. Vurder også muligheten til å bygge din egen turbin. Sistnevnte gjør det mulig å skreddersy vindmølle til nettstedet ditt og kan være mer kostnadseffektivt, men krever mer forberedelse og teknisk kapasitet.

4. Velg et vindtårn. Den generelle regelen er - jo høyere vindtårnet er, jo bedre siden vinden er raskere, jevnere og jevnere i større høyder. Tårnene er dyrere enn rotorene, men ett høyt tårn er verdt mer enn flere sett med rotorer. Et lite løft i høyden kan være et godt løft i effektiviteten, da vindkraft øker eksponentielt. Et tårn mellom 80 og 120 meter høyt er ideelt. Tårnet skal være minst 30 meter over alt innenfor en radius på 500 fot, da hindringer ikke bare kan redusere vindhastigheten, men kan øke turbulensen.

5.

Velg en rotorstørrelse . Større blader fanger mer vind, selvfølgelig, men sørg for at de ikke er for tunge for å bli slått i lav vind. Effektiviteten til rotoren vil avhenge av gjennomsnittlig vindhastighet på nettstedet ditt. Ti fots fot er en vanlig standard for boligområder.

6.

Bestem på et batterilager. Mindre batterier har en tendens til å ha en kortere levetid og må byttes oftere.

Tips og advarsler

 • Vær forsiktig med informasjon fra kommersielle kilder; vær spesielt forsiktig med krav om at et design er 'nytt' eller et 'revolusjonerende gjennombrudd'. Det er svært få fremskritt innen vindteknologi, og dette er bare sprøytenarkoman. Se etter designopplevelse, og modeller som har bevist sin kvalitet over tid. Sørg for å sjekke lokale soneringslover før du velger tårnhøyde, da det kan være restriksjoner. Bruk av tynne modeller og høy vindturbulens, da vindtårnene kan være utsatt for ulykker.
 • Installere en vindgenerator for hjemmet ditt er en langsiktig investering, men en riktig plassert og velvalgt turbin vil gå langt for å redusere eller til og med slette energikostnadene og beskytte miljøet. Faktorer som vindhastighet, plassering, tårnhøyde, rotorbladets størrelse, kostnadseffektivitet, effektivitet og hvordan vind kan binde til andre energikilder må tas i betraktning. Den gode nyheten er at mange mennesker har banebrytende banen og ressurser for småskala vindsystemer er rikelig.

  Andre artikkelen

  Hvordan kutte en sirkel i keramisk flis
  Slik installerer du et radiant gulvvarmesystem
  Slik bytter du skritt til rullestoltilgangsramme
  Slik konverterer du loftet til lagringsplass i et bonusrom
  Slik installerer du nye skap
  Asbest Avfallsloven
  Hvordan bygge en mat Pantry
  Slik fliser du en dampdusj
  Slik møter du toaletter og vasker
  Slik installerer du gassovner
  Hvordan redesigner for et lite bad
  Materialer som brukes til å bygge et moderne middelaldersk hus
  Hvordan å lyse en ingen gass peis
  Hvordan lage en innebygd bokhylle hemmelig dør
  Installere sokkel med lim
  Slik Keramisk Tile En Trapp
  Typer av vaults
  Slik installerer du Keramisk Tile Innendørs og Utendørs
  Er det mulig å installere et tregulv i en ujevn kjeller?
  Slik installerer du franske dørhåndtak