Tips om å installere dusjgulvbrett

Tips om å installere dusjgulvbrett  Dusj gulvbrett er bassenger som er installert i gulvene der dusj er plassert. Med badekar er bakken og badekaret det samme, men med dusj-bare systemer, er det nødvendig med brett for å fange vannet og beskytte gulvet. Selv dusj med flisegulv har ofte en slags brettmateriale som er installert før flisene for å skille dusjen fra resten av badet gulvet. Du bør prøve å få dusjbrettet ditt installert av en profesjonell når det er mulig for å unngå fremtidige problemer med lekkasjer.

Installer det først

Dusjbrettet bør være det første du installerer (eller har installert) på badet ditt . Ikke bare er det lettere å installere skuffen før du arbeider opp på veggene, men det er også bedre for dusjen selv. Både fliser og støpte vegger kan installeres over skuffen, slik at de setter seg fast på den, og dermed muliggjør en mer vanntett forsegling. Installering av skuffen etterpå kan føre til lekkasjeproblemer.

Fokus på avfallslinjen

Avfallsledningen er røret som kobles til dusjdreneringen og bærer alt avløpsvann bort. Dette er en av de viktigste delene av dusjbrettet og fortjener nøye. Pass på at avløpsrøret er jevnt og riktig koblet til skuffen, med mekanismen for å åpne og lukke avløp på plass. Hvis du vil ha et hevet dusjbrett, må du kanskje lede linjen ut gjennom veggen i stedet for gulvet, så undersøk alternativene dine for å se hva som fungerer best for ditt eget badoppsett.

Level It Out

Kontroller at dusjbrettet er nivå, så sjekk det igjen og igjen. Mange dusjbrett er plassert på en sementseng med litt fyllstoff og mørtel. Noen bruker lag av lim. Uansett har du et lite wiggle-rom, så gå ut av nivået og vær helt sikker på at alle områder i dusjbrettet er nivå. Ikke bare vil dette forhindre at lekkasjer dannes, det gjør også en mer solid base for de andre dusjkomponentene.

Seal It

Forsegling er et annet viktig element i å installere et dusjbrett. Alle kanter på brettet hvor det møter en annen type materiale, skal forsegles. Silikon caulk er et av de vanligste materialene som brukes, men sjekk dusjbrettens produsentens anbefalinger for å se hvilken type segl som fungerer best.

Andre artikkelen

Hvordan ser Asbeststøv ut?
Slik fjerner du dekorativ støping
Slik installerer du fliser
Radial Arm Saw Basics
Tekfoilisolasjonsinstallasjon
Slik remodellerer du et kjøkkengulv
Hvordan teste en veggbryter
Silestone Installasjon
Slik bruker du en spiralsag på gips
Hvordan bygge Glass-Paned Skap dører
Hvordan Match Mortar
Gjør det selv skumisolering for metallbygninger
Forskrift om å bygge et skur
Slik endrer du navnet ditt på et hjemtittel i Arizona
Installasjon av marmorskjelett
Slik blander du gamle fliser med nye trendfliser
Fakta om asbest fjerning
Tak Dormer Styles
DIY Front gangveier
Hvordan kutte og polere granitt benkeplater