Hvordan lage en dusjkabinett

Hvordan lage en dusjkabinett 

Undersøk badet

1.

Undersøk badet og se hvor mye plass du har til dusjkabinettet. Mål plassen og beregne kvadratfotene av flisen du trenger. Det vil være tre vegger, et gulv og, avhengig av om du gjør en helt lukket dusj, taket (Det anbefales at du fliser taket dersom du designer dampdusj). For å bestemme kvadratfotene, multipliser bredden av høyden til hvert overflateområde, og legg dem til sammen.

2.

Når du har beregninger og firkantede opptak, kan du bestemme hvor mye fliser du trenger for veggene, gulvet og taket hvis ønskelig. Bestem om du vil ha samme flis gjennom stallet, eller om du vil at gulvet er forskjellig fra veggene / taket. Vanligvis bør du legge til 10\% til 15\% i beregningene dine for å sikre at du har nok fliser til å fullføre prosjektet. Merk: Hvis du bruker en annen flis til gulv og / eller tak, ikke inkluder disse målingene når du beregner total kvadratfot.

3.

Tegn dusjdesign på papir . Vil du legge til hyller? Hylle kan være forhåndsbygd eller innfelt i rammen av dusjen og flislagt. Vil du ha en benk i dusjen din? En benk kan være en forhåndskjøpt hjørne hylle type som er åpen på bunnen og vil bli flislagt på toppen, eller det kan bygges inn i rammen, solid og flislagt over.

4. < / p>

Plukk ut armaturene for dusjen, og ditt design er ferdig. Ønsker du mer enn ett dusjhode? Ønsker du sideprayer? Vvs-installasjoner kommer i mange forskjellige finish og stiler. Din siste avgjørelse vil være når dusjen er fullført: glassdører eller dusjgardin?

Tips og advarsler

 • Flipping gjennom magasiner eller besøker fliser hjelper deg med å få en ide for flisen du vil ha. Hvis rommet ditt passer til en forhåndsbestemt dusjkabinett, og det er det du leter etter, kan du spare tid og penger. Pre-made dusjkabinetter kommer i bestemte størrelser og må bare installeres i rommet ditt.
 • Sjekk med en lisensiert rørlegger for å sørge for at rommet fungerer og har tilstrekkelig drenering og tilgang til husets rørleggerarbeid.
 • Å designe et dusjkabinett kan være så enkelt eller komplekst som sluttresultatet du leter etter, avhengig av om du er ute etter en industriell dusj eller en luksuriøs dampdusj. Grunnleggende om dusjdesignet ditt, koker ned til plassen du har og funksjonene du vil ha.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du keramisk flis over treunderlag
  Slik Patch Tile
  Slik installerer du et radiant varmesystem
  Gambrel Small Style Home Plan
  Hvordan bli med PEX til kobber
  Fordelene ved et støpejern badekar
  Hvordan kutte hengselinnsatser
  Slik installerer du keramiske fliser rundt en dør
  Slik legger du belegger
  Slik kobler du et hus til solenergi
  Hvordan Caulk en Damper
  Kan jeg feste et solseng til rammen av huset?
  Rockwell Delta Bordsaghistorie
  Polybutylen Verktøy
  Hvordan måle den rå åpningen for en ny inngangsdør
  Hvordan bygge et stort oppbevaringsskap
  Slik installerer du Trim Over My Kitchen Cabinets
  Deler av taktak
  Slik installerer du glassfiberisolasjon
  Slik beregner du den kalorierte verdien av biogass