Hvordan bygge en Tiki House

Hvordan bygge en Tiki House 

1.

Grav 4 innleggshull med en spade som er justert på en slik måte at de tjener som 4 hjørner av en imaginær firkant. Gjør hvert hull 10 meter fra hverandre. Disse vil fungere som de 4 hjørnestøttepostene til tiki-huset. Grav hullene 2 fot dyp for å gi et stabilt fundament for tiki-huset.

2. Legg en 4-tommer med 4-tommers tømmer i hver av de 4 hullene og fyll hullene med gjerdemorter. Hold tømmerstykkene stabile slik at hvert stykke står så nær vinkelrett på jorden som mulig for ikke å ha en skrå eller skrå struktur. Ved hjelp av den elektriske boren festes en 1-tommer med 1-tommers treverk til toppen av 2 av hjørnestøttepostene. Denne kryssstrålen skal løpe langs utsiden av torget og ikke diagonalt over innsiden. På samme side av torget, 3 meter fra et av hjørnestøttepostene, plasserer du en 1 tommers tommers treverk vertikal og fest med en skrue til tverrstrålen.

3.

Fest bambuspolene til 4-tommer med 4-tommers hjørneunderlagsposter ved hjelp av den elektriske boreren og 2-tommers skruene. Skru bambuspolene på plass på en horisontal måte fra bakken til toppen av hjørnepostene for å danne veggene. Sørg for å være med på en inngangsvei og ikke lukk opp alle 4 sider ved hjelp av bambuspolene.

4.

Fest bambuspolene til toppen av 4-tommers 4-tommers hjørneunderlagsposter ved å legge bambuspolene over toppen av hjørnet støtteposter for å danne et flatt tak. Ved hjelp av den elektriske boren festes bambuspolene ved hjelp av 2-tommers skruer.

5. Legg palmefrøene på toppen av bambuspolene som danner det flate taket. Fest frondene ved hjelp av garn.

Tips og advarsler

 • Pass på at de fire hjørneunderstøttingsstolpene holdes fast i bakken slik at de ikke vifter. Disse 4 innleggene er den grunnleggende støtten til tiki-huset.
 • Det er viktig å fastholde de 4 hjørneunderstøttelsesstolper og takmateriale, slik at tiki-huset er stivt og ikke vil kollapse.
 • Ved hjelp av gjenstander som ofte finnes hos en lokal hjemmeforbedring eller maskinvarebutikk og noen få grunnleggende håndverktøy, kan et tikihus bygges raskt og med lite kunnskap om konstruksjon. Disse veibeskrivelsene beskriver hvordan du bygger en 10-fots med 10-fots tiki-hus som står 8 meter høyt, og gir veibeskrivelser som kan endres for å lage en hvilken som helst størrelse tiki-huset som trengs.

  Andre artikkelen

  Hvordan sette gulv i en gammel loft
  Hvordan lage et moderne vaskerom
  Slik Mop Tile Før Tetting Grout
  Slik fjerner du Krazy Lim fra fingrene
  Slik installerer du laminatgulv på betong
  Hvordan beregne byggområdet
  Hvordan å designe en drøm garasje
  Hvordan lage et Center Island Kitchen
  Slik installerer du flis på et treflate
  Slik legger du keramisk flis på en benkeplate
  Hvordan kutte hjørne trimme med en Coping Saw
  Slik bruker du Vinyl Flooring Outdoors
  Hvordan bygge en Alaskan hytte
  Garage Shelving Idea
  Instruksjoner for hvordan du kobler en skorstein til en komfyr
  Hvordan lage et kjøkken remodel
  Workshop Organisasjon Ideer
  Hvordan skjære saksene på en Leatherman Micra
  Slik fjerner du en badestrand
  Informasjon om å lage en betongblokkfond