Hvordan Planlegg Gated Communities

Hvordan Planlegg Gated Communities 

1.

Bestem hvilken slags inngjerdet du planlegger. Leilighetskomplekser trenger fasiliteter som vaskerom og intercom-systemer, hager hjem trenger ukentlig landskapsarbeid og store boliger vil kreve mer strøm og vann. Noen gated samfunn er prebuilt, mens i andre, potensielle huseiere kjøpe land mye og bygge hjem.

2.

Beregn verktøyets behov i samfunnet og ha kloakk og vann Planlegg veisystemet og ha det og oppkjøringerne asfaltert. Bygg et gjerde rundt samfunnet.

3.

Bygge et porthus for vakt og installere svingporter som kan betjenes av villaeiere med nøkkelkort når vakt ikke er på vakt. Sett opp et telefon- eller intercom-system i porthuset slik at vakt kan kommunisere med beboere eller ringe til politiet og brannvesenet.

4.

Gjør innkvartering for gjesteparkering. Leilighet b Uildings bør ha utpekt gjesteparkeringsområder. Stor boligutvikling vil nok ha nok parkering i innkjørsler. Hagehjem eller rekkehus bør ha flere parkeringsplasser for gjester foran hver. Motta parkering på gaten ved å begrense antall kjøretøyer som huseiere kan holde på eiendommen.

5. Planlegg flere fellesarealer gjennom utviklingen av svømmebassenger, tennisbaner og lekeplasser. Bygg et klubbhus som er stort nok til at innbyggerne kan bruke til fester. Utstyr det med et kommersielt kjøkken og tilstrekkelige badfasiliteter.

Lag landskapsarbeid som gir personvern mens du beholder en følelse av kontinuitet i hele nabolaget. Skriv pakter som regulerer husfarger, verft og planting og har beboere signere dem.

Tips og advarsler

 • Kontakt postkontor for å finne ut om hvert hjem kan ha en postkasse, eller hvis postkasser må være gruppert ved porten. Sørg for at Internett og kabel er tilgjengelig for innbyggerne.
 • Gated communities er ofte forbundet med velstående villaeiere som søker privatliv og sikkerhet, men leilighetskomplekser og mobile homes parker kan også gates. Å leve i et inngjerdet sørger for at noen er tilgjengelig på dagtid for å signere for pakker på vegne av deg og at det er et system for dine gjester som skal bli annonsert. Disse samfunnene fraråder oppfordring og proselytisering. Før du begynner å planlegge et inngjerdet, bestemmer hvilke innbyggere du ønsker å tiltrekke seg og hvilke tjenester de innbyggerne vil ha.

  Andre artikkelen

  Toto Toalett FAQ
  DIY Ramme en veranda tak
  Slik installerer du maskinvaren på en innerdør
  DIY Refacing Keramisk Tile
  Hvordan måle hengsler
  Krav til California Apartment Baderomsdusjer
  DIY Tile Setting
  Grønne produkter for byggebransjen
  Hvordan bygge tre dører
  Hvordan enkelt installere peis dører
  Slik installerer du Entryway Floor Tile
  Sammensetning Taktekking Farger
  Hjelp med vanntett Epoxy på laminatgulv
  Hvordan lage en peisdamper
  Vanlige byggverktøy
  Hvordan bygge metall hylle braketter
  Slik installerer du en dørpinne
  Hvordan finne, kjøp og reparer et fixer-øvre hus
  Slik installerer du Nova Hardwood Floors
  Forskjeller mellom Gips og Sheetrock