Asbest-protokoller

Asbest-protokoller  Mined for kommersiell bruk siden 1800-tallet, er asbest et naturlig mineral, ifølge Asbest-nettsiden. Av de 100 typer asbestformige mineraler som er oppført av U.S. Bureau of Mines, regulerer regjeringen seks. Noen få land tillater fortsatt gruvedrift av asbest, og USA tillater fortsatt bruk i bygg og takmaterialer.

Identifikasjon

Identifisering av asbestholdige produkter er vanskelig, da det ikke kan gjøres ved å se alene, ifølge Asbests nettsted . For å konkludere identifisere et materiale som inneholder asbest, brukes en spesiell type mikroskop av en utdannet profesjonell. Alder av stoffet er ofte den eneste anelse om et materiale inneholder asbest eller ikke. Materialer som er plassert før 1986 eller ca. 25 år eller eldre, inneholder potensielt asbest. Når det er i tvil, anbefales det at eventuelle mistenkte materialer blir profesjonelt testet.

OSHA-protokoller

Ansvaret for å identifisere materialer som inneholder asbest på arbeidsplassen, faller til bygningseier eller bedriftsleder, ifølge United States Department of Labor nettsted . Regulerte områder består av merkede steder som inneholder asbestmaterialer og de ansatte som jobber i dette området. Arbeidsgivere avgjøre hvor disse områdene er og holde antall ansatte utsatt til et minimum. Arbeidsgivere må gi personlig verneutstyr og informere potensielle medarbeidere som er involvert i farlige arbeidsforhold. Advarselsskilt og etiketter er påkrevd i henhold til OSHAs Hazard Communication Standard. I tillegg må arbeidsgivere trene eventuelle ansatte i forbindelse med eksponering for asbest, som uønskede helseeffekter, måter å identifisere asbest og hensiktsmessig arbeidspraksis for asbests jobbprestasjon. < h2> Forberedelse og fjerning Innebygging er det første trinnet i asbestfjerningsprosedyren, ifølge Asbest-nettsiden. Hold asbestfibre fra å bli luftbårne for å unngå å puste inn partiklene. Fukting av materialet er den beste måten å sørge for at det ikke slippes fibre i. Selv om asbestfibre ikke oppløses i vann, vil fibrene holde seg til vann og legge vekt, slik at materialene faller til grunnen intakt. Seal av hvilket som helst rom hvor en stor del av takmaterialet som inneholder asbest, faller. Klipp av ventilasjonen, lukk alle dører og vinduer som kommer inn i rommet og tett dem av med plast. Overvej å ansette fagfolk for den faktiske fjerningen av asbestholdige materialer. Lei en lisensiert asbestinspektør for råd etter fjerning for å sikre at det ikke er noen asbest som dveler i luften.

Andre artikkelen

Slik løser du en trappebane
Sikkerheten til en pneumatisk nagler
Slik bruker du en elektrisk håndplaner
Hvordan Grout Tile Med No Gap
Slik bor du Åpne en lås
Slik Vanntett Tile
Hvordan bygge trelagring
DIY Network Betong benkeplater
Brenseloggverktøy
Slik fjerner du hvitvasket malte dyp i sporene i tregulv
Slik monterer du et innlegg på en betongportal
Hvordan bygge en Alaskan hytte
Hvordan fargelegge en metallbygning
Slik installerer du en innerdørsenhet
Hvordan få regjeringspenger til å bygge et hus
Slik installerer du baderom forfengelig og vask
Slik fliser du et nivå dusjgulv
Badekar Resurfacing Refinishing
Sammenligning av betonggulvsmaling
Hvordan bygge en billig hus modell