Bath Fitter Problemer

Bath Fitter Problemer  Bath Fitter er et nordamerikansk selskap som tilbyr akryl liners som fornyer det fysiske utseendet på badekar og dusjkabinetter. Selskapet ble innlemmet i 2002 i North Carolina og har produksjonsanlegg i USA og Canada. Better Business Bureau (BBB) ​​akkrediterte selskapet i 2003, og Bath Fitter har BBBs høyeste rating (A +) fra 2010. Men individuell kundeopplevelse stemmer ikke alltid med BBB-vurdering.

Franchise Operations < / h2> Bath Fitters er en franchisevirksomhet, og det betyr at din lokale Bath Fitter-representant er uavhengig på mange måter. Selskapet tilbyr opplæring til de som kjøper franchise, men kontrollerer ikke virksomheten. Dette betyr at kvaliteten på både arbeid og Tjenesten kan variere mye mellom Bath Fitter-representanter. Til tross for selskapets samlede solide rating med BBB har individuelle kunder rapportert ekstremt uhøflig servicepersonell, arbeid som er ufullstendig og dårlig utførelse. Søk andre som har brukt din lokale Bath Fitter-tjeneste for å lære om deres erfaring med selskapet før du forplikter deg til et prosjekt.

Renhold

Mugg og mugg er et problem i noe fuktig område, og badene gir rikelig med plasser for mold å vokse. Riktig installert Bath Fitter remodels bør ikke tillate mugg å vokse under liner. En del av tjenesten inkluderer grundig rengjøring for å fjerne gjeldende mold eller mugg. Området er så forseglet for å forhindre ny vekst. Men fordi de enkelte franchiseoperatørene kontrollerer kvaliteten på arbeidet, kan mugg bli et problem hvis rengjørings- og forseglingsprosessen ikke utføres riktig. Selv om din lokale Bath Fitter har et godt rykte blant tidligere kunder, er det en god ide å rengjøre området grundig med en blanding av vann og blekemiddel før du installerer Bath Fitter.

Garantibegrensninger

The Bath Fitter-selskapet tilbyr livstidsgaranti, men denne garantien dekker bare de autoriserte linjene fra Bath Fitter. Individuelle franchiseer kontrollerer alle andre deler av garantien, inkludert potensiell dekning for arbeidskraft og installasjon. Les gjennom alle garantimaterialene nøye før du signerer en arbeidsavtale og sørg for at garantier er skriftlige og ikke bare verbale avtaler. Du vil ikke få kontakt med hovedselskapet hvis håndverket mislykkes.

Andre artikkelen

Hvordan evaluere Kitchen Counter Tops
Hvordan fungerer geotermiske varmepumper?
Blåst Cellulose Vs. Batt Glassfiberisolasjon
Slik installerer du en innerdør som ikke er prehung
Bambus Vs. Hard Wood
Hjemmelaget terrasser
Informasjon om skruer
DIY Laminate Skifer Gulv
Hvordan Estimere VVS-timer
Typer av tre som brukes til gulv
Hvordan å fullføre uferdige tregulv
Slik installerer du tubedører
Hvordan å si om et hjem har kinesisk gipsvegg
Slik legger du på en tape dispenser uten å trykke på fingrene dine
Hvordan estimere en HVAC jobb
Hvordan bygge et lagringshus fra sylinderblokker
Slik Shingle et Turret Style Roof
Slik slutter du på plater med metallrør
Hjemmekino tak ideer
Slik sammenligner du sol og vindkraft