Hvordan Remodel et Lake House

Hvordan Remodel et Lake House 

1.

Lakk veggene i innsjøen ditt en lys farge ved å bruke pensel, malingsrulle og malingsbrett. Å velge en lysmalingsfarge for vegger fungerer godt i innsjøen, fordi den skaper en illusjon av et åpent og luftig hjem.

Bruk en bakgrunnsbilde i fellesrommene - stue, kjøkken og bad - av innsjøen hjemme i henhold til produsentens anvisninger. Velg en bakgrunnsbilde med en natur scene.

3.

Velg farger fra bakgrunnen grense for å innarbeide i innsjøen, for eksempel ta en farge fra grensen for å kaste puter, en annen farge for tepper og en annen farge for gardiner.

Fjern alle tepper fra innsjøen hjemme med en pry bar, verktøy kniv og hammer. Tør teppene vekk fra veggene og kutt eventuelle nødvendige områder med verktøyet kniv. Fjern teppe takstrimmer med din pry bar og hammer.

5.

Sett alle gulvene i sjøen hjem for å fjerne rusk og smuss. Dette skaper en ren arbeidsflate.

Installer hardtre eller laminatgulv i henhold til produsentens anvisninger. Disse gulvalternativene eliminerer mulig smuss fra fargepulver og krever bare en kost, mop eller rengjøringsløsning for å få dem til å se nye.

7.

Bytt lommelykter med nye. Velg en hengende lysarmatur for stuen din for å skape en elegant, romantisk atmosfære på rommet. Slå av strømmen til hjemmet ved hovedkretsboksen før du fjerner eller installerer lysarmaturer. Monter alle lysarmaturer i henhold til produsentens anvisninger.

Det er på tide å ombygge sjøen hjemme. Mange ønsker å slappe av i sjøen, i stedet for å bekymre seg for smuss, og muligens farging av tepper. Det er veldig vanskelig å forhindre at det kommer utendørselementer - smuss, gress og vann - innendørs når du bor i et sjøhus. Bytte av visse funksjoner i hjemmet ditt gir deg muligheten til å nyte hjemmet uten å bekymre deg for at ting blir ødelagt eller farget.

Andre artikkelen

Hva er stil og jernbane?
Skjærebrennbarhet
Slik remodeler du kjøkkenet før ferien
Rainscreen Mold Prevention
Sikkerheten til en pneumatisk nagler
Slik installerer manmade steinfinér til peis
Hvordan Texture og Paint Any Betong Surface
Hvordan henge en ytterdør på betong
Gjør det selv Flat Roof
Hvilken er bedre aluminium eller Vinyl Siding?
Kjøkkenreffinering
Hvordan velge en farge for Fiber Cement Siding
Travertin Baderom Ideer
Hvordan bygge et nytt hjem - Del 1 - Forberedelse
Green Home Building og naturmaterialer
Hvordan grout Floor Tile Bruke Super-Tek Grout
Hvordan fjerne baderom keramiske fliser
Hvordan å beregne taktekking negler
Slik lager du på stedet betong benkeplater
Slik vurderer du tregulv