Hvordan bygge en vaskesokkel

Hvordan bygge en vaskesokkel 

Skallet

1.

Plasser de to endepanelene på et bord hvor de lange kanter berører. Mål opp 4 u0026 # xBD; -inter fra bunnen der de to endepanelene møter, og merk et merke. Plasser tømrerens torg på marken og trekk en linje ut til de lange kanter som berørte. Legg målebåndet på kantene som berørte og merk et merke på 3 cm. Plasser tømrerens torg på som markerer og tegner en linje opp til 4 u0026 # xBD; -inch linjen. Dette gir deg utklippet for tåbrettet.

2.

Skjær dette hakk ut med puslespillet. Gjenta denne prosessen på den andre endepanelet også.

3. Legg de to stykkene med 4 'x-19' -kryssfiner på endepanelene hvor du kutter blokken ut De vil sitte u0026 # xBE; tommers tilbake fra kanten hvor hakk er og vil spyle med baksiden av endepanelet. Fest dem med ferdig neglene. Gjenta dette for det andre endepanelet. Dette er klossene som den nederste hylle vil hvile på.

4.

Plasser 34-by-23-by - u0026 # xBE; -inch kryssfiner (hylle) på bord. Bor flere pilothull 3/8-tommers fra enden av hyllen. Stå en av endepanelene på bakkanten, og lim på toppen av klaffen. Plasser 34-tommers hylle på klossen, og fest den med ferdig neglene. Gjenta denne prosessen på den andre endepanelet.

5. Legg på lim i frontkanten av klaffen og plasser en av de 4 'x' 34-tommers kryssfiner biter på fronten av klossene. Fest den med ferdig neglene. Påfør deretter lim til kantene på den andre 4-polede kryssfinerplaten på toppen og på baksiden av skapet. Fest den med ferdig neglene. Dette er bakstykket og gir mulighet for å feste skapet på veggen.

Ansiktsramme

1.

Plasser tre av de 2-ved-32- tommers stykker kryssfinér på bordet ved siden av. Mål fra den ene enden og merk midten. Mål deretter 1 tommer i begge retninger fra midtmerket og merk et merke. Plasser snekkerens firkant på disse to merkene og trek en linje over alle tre treverk.

2. Legg de andre 2-til-32-tommers stykkene av kryssfiner på bordet vinkelrett på de fra trinn 1. Plasser en av dem på toppen av en annen for å danne et 'L'.

3.

Fest disse to stykkene sammen med de bølgede festene. Sett deretter 2-by-4 u0026 # xBD; -inch kryssfiner i hjørnet du opprettet. Pass på at kornet på den 4-tommers delen og kornet på 32-tommers stykket løper i samme retning.

4. Plasser en annen 32-tommers kryssfiner mot bunnen av den 4-polede kryssfiner. Fest den med bølgepappene. Fest denne prosessen for den andre 32-tommers kryssfiner. Legg deretter den siste 32-tommers kryssfiner i den andre enden og fest den med bølgepappene.

5.

Plasser den 21-tommers kryssfiner på midtpunktene som du trakk og fest den med bølgepappene. Det samme med 4-tommers stykke kryssfiner.

6.

Påfør lim på forsiden av de to endepanelene og den nederste hylle. Sett ansiktsrammen på forsiden av skapet. Den vil henge over endepanelene u0026 # xBC; tommer på begge sider. Fest den med ferdig neglene. Sett neglene med neglsettet og fyll hullene med tresitt før sliping.

7.

Mål hver åpning i ansiktsrammen og legg 1 tomme til målene. For eksempel må en av åpningene måle 15 av 21 tommer. Ved å legge en tomme i begge målingene, vil dørstørrelsen være 16 x 22 inches.

Tips og advarsler

 • Bruk alltid vernebriller når du jobber med tre .Drilling av pilothull overalt hvor du må kjøre en spiker, vil øke hastigheten på monteringsprosessen. Legg treskitt på alle leddene i ansiktsrammen, la den tørke og sand den med 100-grit sandpapir.
 • Ikke la strømverktøy være uovervåket i nærvær av barn. Ikke flekk eller mal kabinettet i et uventilert område.
 • Av alle skapene i kjøkkenet for å bygge, er vaskeskapet under kjøkkenet blant de enkleste. Den består av to endepaneler, en nedre hylle, en rygg og en front med dører. Hvis du er kjent med kraftverktøy alt du trenger, er kunnskapen det grunnleggende om å bygge skap.

  Andre artikkelen

  Slik striper du en teppe til flisinstallasjon
  Hvordan jobber tubular rivets?
  Slik måler du en keramisk fliselegging
  Hvordan bygge interiør murstein gulv
  Grønne gulvalternativer
  Slik Weatherize ditt hjem ved å forsegle utvendig sprekker u0026 amp; åpninger
  Hvordan bygge en Plymouth House
  Hvordan bygge opp på et lite hus
  Kitchen Remodel sjekkliste
  Slik oppvarmer du frosne bolter
  Typer av lydisolering
  Produserte hjem Vs. Site Bygget Homes
  DIY Bath Remodel
  Slik fjerner du en ekstra pære i en hale Cap Mini Maglite
  Hvordan feste Joist Hangers
  Stair Handrail Instruksjoner
  Slik gjenoppretter du baderoms benkeplater
  Typer av betongplattformer
  Hvordan henge en pre-Hung utvendig dør
  Hvordan eliminere små stykker av stor keramisk flis