Hvordan bygge et underjordisk hjem

Hvordan bygge et underjordisk hjem 

Planlegg ditt nye hjem

1.

Forskning underjordiske hjem. Dette er en stor beslutning, så få alle fakta før du forplikter deg til prosjektet. Besøk underjordiske hjem og snakk med andre underjordiske huseiere. The American Underground Construction Association er din beste ressurs for å finne undergound homes to tour. Les bøker om underjordisk levende. Besøk US Department of Energy nettsted for å få mer informasjon.

2.

Bestem hvilken type underjordisk hjem du vil bygge. Et helt underjordisk hjem er vanligvis bygget rundt en nedsunket atrium eller gårdsplass. Du går inn i hjemmet ved en trapp som tar deg til undergrunnen. En delvis underjordisk bolig har tre sider banket med smuss, kalt en berm. De sørvendte veggene står fri for å bruke solvarme. En tredje type av underjordiske hjem er et hjem med hjem, som har smuss på alle sider opp til vinduets nivå.

3.

Finn et sted. Du kan bygge et delvis underjordisk hjem I en helling, for et helt underjordisk hjem, trenger du et flatt sted med jord som drenerer godt. Ifølge Department of Energy er granulat jord, som grus og sand, best for underjordiske boliger. Unngå leirejord og permafrostområder.

4. Lei en byggmester som er kjent med underjordiske boliger. Mange underjordiske huseiere sier at dette er den mest vanskelige kult del av hele prosessen, men du trenger absolutt en entreprenør dyktig i å bygge denne typen hjem. The American Underground Construction Association vil ha navn på byggherrer i ditt område.

5.

Planlegg hva du vil ha i ditt nye underjordiske hjem. Som med ethvert nytt hjem, utform en planløsning. For det meste vil gulvplanen være lik den i mer tradisjonelle boliger, med mindre hjemme er helt underjordisk med en gårdsplass i midten. Men også vurdere elementer som et levende tak, hvor du kan plante blomster og grønnsaker, høste regnvann og bruke solvarme til varmtvann. Du må sørge for at byggeren din fungerer i riktig drenering for ditt levende tak.

6.

Sett et realistisk budsjett. Ekstra isolasjon, solvarme og kjølesystemer og å snu taket i en grønnsakshage kan øke kostnadene dine i en hast. De fleste underjordiske huseiere sier at kostnaden er vel verdt det på grunn av energibesparelsene senere.

Tips og advarsler

 • Et underjordisk hjem tilbyr beskyttelse mot værrelaterte naturkatastrofer.
 • Et underjordisk hjem er energieffektivt og miljøbevisst. Enten det er bygget helt eller delvis underjordisk, har dette hjemmet lite innvirkning på landet og er perfekt for 'grønne' huseiere. Med rikelig med takvinduer som tar med seg solen, varme- og kjølesystemer som bruker naturlige elementer og en rømning fra rutinemessig vedlikehold av hjemmet, for eksempel maling og re-taking, er det underjordiske hjem et godt alternativ i bærekraftig bolig.

  Andre artikkelen

  Slik Sand og Paint Tregulv
  Hvordan gjenopprette gammelt clawfoot badekar
  Hvordan lage et drømmehus for barn
  Hvordan lage ditt interiør dører se stilig
  Slik fjerner du en vinylbelagt bakgrunnsbilde
  DIY toskansk murstein
  Slik installerer du en akryl dusjpanne
  Hvordan Farge Betong benkeplater
  Slik installerer du plastdampbarriere
  Porch Building Ideas
  Hva er en Airless Paint Gun?
  Hvordan lage et dekk for et over bakkebasseng
  Farm Pole Barn Ideas
  Slik installerer du lim ned mønsterteppe
  Hvordan lage en betong kjøkkenet counter top
  Slik kobler du solenergi til et hjem
  Kan du legge Caulk på behandlet tømmer?
  Hvordan nyte Cleveland s Nautica Queen
  Slik bytter du bladet på en verktøykniv
  Slik reface et kjøkkenskap med kontaktpapir