Hvordan finne de perfekte romfargesystemene

Hvordan finne de perfekte romfargesystemene 

1.

Det første du vil gjøre er å finne et nettsted eller en bok, og gjør litt studier av Feng Shui. Farger har foreninger som kan påvirke vårt humør, vårt energinivå, hvordan Vi tenker, og vår evne til å bidra til å manifestere og skape våre egne indre ønsker. Hvis du opplever helseproblemer, problemer med angeradministrasjon eller mangel på penger eller andre ønsker, kan du velge et passende romfargesystem basert på Feng Shui virkelig snu ting rundt for deg.

2.

Hvis du har et møbel, gardiner eller en favorittpute som du absolutt ikke kan dele med, kan du prøve å velge et romfargesystem som passer godt med mønstrene eller fargene i favorittelementet ditt. Du kan også ta hensyn til fargenes betydning og energier når du velger romfargevalg. Dette valget gir deg det beste fra begge verdener.

3. < / p>

Når du har gjort nødvendig forskning, og du har en ide om romfargesystemene du kanskje vil gå med, gå til malingsbutikken og st kunst ser på malingsprosessene eller sjetongene, og sammenligner og kontrasterer fargevalgene dine. Du vil sannsynligvis velge et lys, medium og mørkt. En av de vanligste mønstrene som følger, er å bruke lyse farger for vegger, mellomstore nyanser for møbler og mørke farger for tilbehør. Dette vil virkelig gjøre rommet ditt fargevalg arbeid vel for deg.

Den siste raske påminnelsen har å gjøre med romforhold. Lette romfargesystemer vil gjøre et rom til å virke større, mens mørkere romfargesystemer vil tegne objekter i. For et stort rom kan du komme unna med å male veggene en mørkere farge, men du vil nok holde fast med de lyse veggene, middels møbler, mørkt tilbehør eksempel ovenfra. Her er et tips! Jeg en gang malt bare taket på soverommet mitt. Veggene ble igjen hvite og jeg malte taket en morsom og morsom farge. Jeg hadde mange komplimenter at det gjorde at rommet virket større. Det var definitivt et morsomt romfarge ordningen for huset mitt!

Når du begynner å tenke på omoppussing eller omsmaling av rommene i ditt hjem, er det viktig å også tenke på de perfekte romfargesystemene. Det er fint om du liker rosa, men hvordan vil dette romfargesystemet påvirke humøret ditt, hvilke andre farger går fint med rosa, har du tatt med fargene i møbler, og har du tatt i betraktning hvordan denne fargen vil påvirke måten rommene ser ut på?

Andre artikkelen

Slik installerer du Garage Dør 9x7
Slik installerer du en mørtelmadrass
Slik legger du til og rengjør fliser
Hvordan tørke Cherry Lumber
DIY Disc Sander
Pantry Cabinet Ideas
Hvordan lage et hjemmelaget solpanel
Slik installerer du lat Susans
Hva er nitrocellulose lakk?
Home Legend Flooring Installasjonsinstruksjoner
Hvordan lage en hjemmebar
Hvordan å beregne betong dekning
Hvordan bygge en spisestue sidebord bord
Hvordan Kutte Metal Home Trim
Hvilken type stein er i en peis?
Solpaneler Thin Film DIY Installasjon
Hvordan heve et toalett for flisinstallasjon
Hvor finner man kutte negler for å installere gulv
Hvordan bygge og reparere benkeplater
Hvordan finne hjem forbedring ideer