Hvordan fjerne Laminat benkeplater

Hvordan fjerne Laminat benkeplater 

1.

Fjern skruene som legger benkeplater til skapene. Du vil vanligvis finne skruer foran og bak på skapet og må fjerne skuffer for å nå skruene.

2.

Slå av vannet til vasken og koble fra vannledningen. Koble avløpsrøret med en rørnøkkel.

3.

Koble fra kranen og sprøyten og fjern dem fra vasken.

4. Skjær gjennom en hvilken som helst beholder som holder vasken på plass med en verktøykniv. Løft opp vasken forsiktig og sett den til side. Hvis du planlegger å bruke sinken, vær spesielt forsiktig når du fjerner den for å unngå noen bukser eller riper.

Skru av skruene som festes oppvaskmaskinen til benken. Skruene er vanligvis plassert rett over døren. Sett skruene på et trygt sted som Du trenger dem til å feste oppvaskmaskinen til den nye benken.

6.

Slå av gassledninger eller strøm til koketoppen. Koble gassledninger med en justerbar nøkkel. gasslinjene har blitt vendt til 'av' -posisjonen før du fortsetter .

7.

Fjern eventuelle skruer som holder koketoppen på plass. Løft koketoppen fra benkeplaten når den er koblet fra og sett den til side.

8. Bruk en verktøykniv eller barberhøvel til å kutte linjen av caulk på baksiden av bakplaten . Når caulk er kuttet, bør du kunne glide av ryggplaten ved hjelp av spissen av en skrutrekker.

9.

Løsne kantene på laminat benkeplaten med en pry bar . Når kantene løsnes, bør du kunne bruke stolpen eller en hammer og meisel for å løfte opp benken høyt nok til å fjerne den. Pass på at du ikke skader skapene hvis du vil beholde dem.

Tips og advarsler

 • Skrape tørket lim eller caulk fra toppen av skapene hvis du skal installere nye benkeplater. Når limet eller kassen er fjernet, vil du være klar til å installere nye benkeplater. Sett et gammelt teppe eller tarpe på kjøkkengulvet før du begynner å jobbe. Å droppe et stykke benkeplate eller et verktøy kan lett skade gulvene. store områder med benkeplate med sirkelsag. Ved å bryte benkeplaten i flere stykker, blir det enklere å manøvrere.
 • Å fjerne laminat benkeplater er en enkel jobb som vanligvis kan oppnås på en ettermiddag. Du vil finne at fjernelse av benkeplater er en jobb som passer best for minst to personer, så når du finner en hjelper, vil du være klar til å takle prosjektet ditt. De fleste laminat benkeplater er festet med skruer og lim eller caulk, og mens fjerning krever litt muskel, er det ikke særlig vanskelig.

  Andre artikkelen

  Slik vurderer du bambusgulv
  DIY Sunroom Kit
  Stiler av hus helvetesild
  Hvordan fjerne baderom keramiske fliser
  Hva er Black Pipe Vs. Galvanisert?
  Fullfør Trim Snekker Instruksjoner
  Informasjon for Faux Painting Betonggulv
  Grunnleggende planer for å bygge en patio dekk
  Slik vet du hvor du skal begynne med Fixer-øvre
  Hva slags forsikring trenger jeg å utgrave min grunn?
  Slik installerer du Linoleum
  Hvordan velge en garasjeportåpner
  Slik bruker du en kabelklemme
  Kitchen Counter Top Ideas
  Verktøy for sliping
  Slik fjerner du shrinkwrap
  Hvordan bygge et håndkle skap
  Den beste måten å gjenopprette benkeplater
  Slik fjerner du trepanel fra gips
  Slik forteller forskjellen mellom polert og anodisert aluminium