Hvordan fungerer en målebånd?

Hvordan fungerer en målebånd? 

Grunnleggende

Det finnes to grunnleggende typer målebånd. Bånd som brukes til å skreddersy eller sy, er vanligvis laget av stoff, plast eller glassfiber, og består ganske enkelt av et fleksibelt bånd merket med dimensjoner. Det er vanlig å finne metriske enheter på den ene siden og keiserlige enheter (USA og Storbritannia) på den andre. Mindre vanlige er fleksible bånd som disse som bruker en fjær å rulle og rulle fra en sak, som fungerer på samme måte som tapemålinger fra 1900-tallet.

Oppfinnelsen av det moderne målebåndet

Det vi ofte synes å være et målebånd, er vårmålsmålet som brukes i konstruksjon og mange andre yrker, samt å være et viktig element for selv de mest beskjedne verktøykasser. Selv om det var mindreverdige fjærbåndstiltak som eksisterte på 1860-tallet, er det moderne vårbåndet basert på Alvin J. Fellows design, som patenterte sin oppfinnelse i 1868 (se hans opprinnelige patent og diagrammer på http: //www.todayinsci. com / F / Fellows\_Alvin / FellowsTapeMeasurePatent.htm). Hans design brukte et tekstilbånd, men var den første til å legge til en arbeidsknapp for å holde båndet i ønsket lengde.

Innerforbedringer

Dagens standardfjær tape måler bruk en tett spolet flatmetallfjær som er festet til enden av m easing tape, som kan være 25 eller 50 fot eller mer. Den andre enden av målebåndet har en flat metallkrok som gjør at du kan hekte på den ene enden av det du måler, og gjør at du måler noe lengre enn armen fra en to-til en en-manns jobb. Metallmålebåndet er utformet for å kurve i midten, fordi dette holder målebåndet rett og gir like lange lengder av tape som mulig å holde seg rett uten støtte.
Når båndet trekkes fra foringsrøret, starter fjæren inn i det å slappe av, lagre energi i metallfjæren selv som vil bli brukt til å spole opp båndet igjen. Standardbåndstiltak har en holdbryter som griper og holder båndet til et bestemt punkt, og hindrer at våren innsiden spoler seg selv. Når holdet slippes, trekker fjæren båndet tilbake i saken. Dette kan skje veldig raskt med overraskende fart og kraft, så vær alltid forsiktig når du spoler opp målebåndet ditt.

Variasjoner

Flere nylige variasjoner på standard vårbåndsmålingsdesign er blitt innført for å forbedre brukervennligheten eller for bestemte applikasjoner. Magna-målet (http://www.popularmechanics.com/home\_journal/tools/1274146.html) er et enkelt tillegg til et standardbånd for metallarbeidere og andre som arbeider med metalloverflater. Sabrr målebåndet (http://www.sabrr.com/features.htm) kombinerer et verktøykniv, blyant og målebånd i en enkelt ergonomisk designet enhet. Men selv denne oppdateringen har samme funksjonelle hjerte som den første vårmåling.

Andre artikkelen

Lavprisalternativer til betongpaviljong
Slik legger du dyphull i gipsvegger
Hvordan Hang Cabinet Crown Molding
Gjør det selv: Gulvvarme
Slik fjerner du tape fra betonggulv
Gipsplatenes historie
Slik beregner du vindbelastninger fra vindhastigheter
Hvordan å fullføre interiør tre dører
Hvordan bygge et dekkhus
Vaskerom Countertop Ideas
Slik bruker du en Hunter Fan
Stucco Veibeskrivelse
Elektrisk grout fjerning
Når skal du bruke en bestemt kontaktperson?
Hvordan finne Arkitektoniske Salvage elementer
DIY Closet Dører
Slik festes skodder til huset
Slik legger du til klikk og låser tregulv
Fotovoltaisk Vs. Solvarme
Hvordan lage et passivt solar hjem