Hvordan fungerer lasernivåer?

Hvordan fungerer lasernivåer? 

Åndsnivået

Et lasernivå er en enhet for å skape og måle jevn og jevn overflater. De fleste bygninger er laget av fly parallelt og vinkelrett på tyngdekraften. Et lasernivå lar deg gjøre det med ekstrem presisjon. Mange avanserte lasernivåer tillater tømrere å tegne linjer som avviger fra et helt horisontalt nivå med mindre enn en millimeter per meter.

Få det Nivå

Hjertet på de fleste lasernivåer er det som kalles åndnivå eller 'boble' nivå. Et åndsnivå er et enkelt horisontalt glassrør fylt med væske med en enkelt boble av luft fanget inni. Når glassrøret er perfekt, beveger boblen seg inn i midten av røret. Hvis det er litt ujevnt, vil boblen flyte opp til høyden, og viser at nivået er ubalansert. Lasernivåene har faktisk to åndsnivåer vendt i rette vinkler. På den måten kan de bli lined opp slik at de er perfekt nivå både bak og bak.

Laser

Lasernivåene har lasere innebygd i dem parallelt med åndnivåene. Dette er ikke normale lasere som fokuserer på et enkelt punkt, men spesialdesignede lasere som projiserer en horisontal linje. Dette er veldig nyttig for byggebransjen. Hvis du vil installere en helt horisontal hylle på en vegg, kan du for eksempel sette lasernivået i ønsket høyde og deretter skyte en bjelke på veggen. Laseren ville projisere en linje langs veggen. Du kan da tegne den linjen med en blyant og installere hyllen nøyaktig hvor du ønsket det.

Andre artikkelen

Fordeler med solvarmeinnsamling
Slik installerer du en trelaminatgulv
Slik Kutte Plate Med En Elektrisk Drill
Hvordan bygge en inngangsdør
Slik beregner du betongmengder
Hvordan bygge en liten hytte for billig
Hva er fordelene med kobbervasker?
Prosjekter for Miter Saws
Hvordan lage en Cement Foundation Slab
Hvordan legge Vinyl Tile på Betong
Hvordan kutte marmorplater
Tips om kuttekostnad når du bygger et rom tillegg
Unike Wood Trim Ideas
Slik installerer du fliser i mobile hjem
Dykkerkort Installasjonsveiledning
Slik bygger du kolonner
DIY: Fjern Popcorn Ceiling for en Orange Peel Look
Typer av sirkelsager
Hvordan kutte Stair Stringers
Hvordan bygge en kjeller trapp