Hvordan isolere kjellervegger

Hvordan isolere kjellervegger 

1.

Påfør stiv skumisolering direkte på kjellerbetong eller murvegger. Du kan legge styrene vertikalt eller horisontalt. Lim dem til betong med polyuretenkonstruksjonslim, dette limet er fuktresistent. Dispense limet på baksiden av det stive skumplaten og stort 'S' mønstre og deretter skyv brettet på plass, noe som vil smøre limet og skape en tettsittende passform.

2.

Monter en 2x4 trykkbehandlet gjørmeisolering direkte mot den stive isolasjonen på gulv. Forank dette treverket inn i betongen med 3 ' murskruer. Monter en 2x4 toppplate direkte inn i takbjelken mot den stive isolasjonen. Mål mellom toppen av mudden og bunnen av topplaten for å bestemme lengden på studene du må kutte. Mål noen steder for å sørge for at taket ikke har en skråning. Hvis det gjøres, må du måle og kutte mens du går, gjør dette slik at du ikke vil ende opp med å klippe en haug med studs. Merk en midtlinje for studsene med en sharpie hver 16. ' på senteret. Skru eller spik pinnene på plass.

3.

Installer 3 1/2 ' tykk glassfiberisolasjon mellom veggstengene. Det er enklest hvis du ruller opp isolasjonen og kutter til riktig lengde før du installerer den i studbukken. Også, alltid der hansker, langermet skjorte, bukser, beskyttelsesbriller og støvmaske ved håndtering av glassfiberisolasjon. Det kan forårsake alvorlig irritasjon i huden, øynene og lungene.

4.

På dette tidspunktet kan du enten la prosjektet være fullført på denne måten eller klatre på veggene. Det er synd å hoppe over arkrock når du har gjort alt som er nødvendig for å forberede seg på det. Prosessen som kreves for å isolere kjellerveggene dine, setter opp kjelleren til å bli omgjort til ferdig boareal, så tenk på alternativene dine.

Isolerende kjellervegger krever flere trinn enn å isolere en standard vegg eller loftsrom. To forskjellige typer isolasjon er påkrevd, så vel som veggrammer. Ikke vær skremt ennå. Gå gjennom trinnene, og du vil se at dette prosjektet er ganske gjennomførbart for den praktiske villaeieren.

Andre artikkelen

Handyman Tips for legging av betong
Hvordan kutte flisebrett
Slik beskytter du toppen av mine runde logger
Hvordan kutte en aluminiumsramme
ADA tilgjengelighet retningslinjer for lekeplasser
Hvordan lage Shiplap Siding
Hvordan installere Engineered Flooring på Betong
Kjeller-tepper
Isolasjonsinstallasjonstips
Slik installerer du en dusjdørpakning
Slik legger du fliser rundt et ovalt badekar
Slik bruker du naturlig stein til innvendige vegger
Hvordan sette sammen en teppe strøk
Slik fjerner du en gammel Blacktop Driveway
Tongue-and-Groove Porch Gulv
Slik installerer du en vinstativ
Slik Polyuretan på innsiden av kjøkkenskapet ditt
Slik vurderer du laminatgulv
Slik fjerner du Latex Paint fra betong til flislegging
Slik installerer du VCT-fliser