Hvordan kutte teppe for trapper

Hvordan kutte teppe for trapper 

1.

Mål bunntrappen fra baksiden av trappen til forkant. Mål opp fra gulvet til toppen av trappen. Legg til disse to tallene for å få total lengde på hver trapp. Count antall trapper. Multipliser antall trapper av den totale lengden på hver trapp. Dette vil gi deg den totale lengden på teppet som trengs. Dette forutsetter at trappene dine er like store. Hvis du ikke er sikker må du måle fire eller fem trapper for å sjekke. Hvis du får forskjellige målinger for noen av trappene, må du måle hver trapp separat for å få total lengde.

2. < / p>

Mål på tvers av trappen fra den ene siden til den andre. Dette vil være bredden på teppet ditt.

3.

Legg teppet ut i en Rengjør området, teppesiden nedover. Mål lengden og bredden på teppet som trengs på baksiden av teppet. Kalk vil markere teppens bakside med en fin synlig linje. Prøv å holde linjen på rad.

4.

Klipp fra baksiden av teppet. Kutting fra baksiden gjør det mulig å følge en guiderad på teppens bakside. Å holde på en rad vil skape en jevn kutt.

5. Bruk en pute tilbake kutter. En nyttekniv anbefales ikke for å skjære teppet. Utility kniver kan forårsake større flis. En pute ryggkutter er laget for å kutte nær og forhindre renner.

6.

Skjær bort smuss. Før du legger teppet, klippe bort noe fra ying materiale med skarp saks. Vær forsiktig så du ikke tauer, eller du vil forårsake mer svindel.

Gulvteppe er et stort prosjekt og et av de vanskeligste prosjektene du kan gjennomføre i huset ditt. Det betyr ikke at det ikke kan gjøres. Bare kutte teppet må gjøres med høy grad av omsorg, eller du kommer til å ende med stygge kanter som gjør at den nye tepper ser ut som den allerede har gått på i årevis. Med de rette verktøyene og noe spesielt hensyn, kan du lage teppekantene dine som en profesjonell gjorde jobben.

Andre artikkelen

Hvordan bestemme utformingen for tregulv
Typer av benkeplate tilgjengelig
Teknikker for Glass Tile Backsplash
Sikkerhetsstøtter for badekar
Hvordan finne ut av moderne badefliser
Logg hjem isolerende tips
Country Kitchen Remodeling Ideas
Hvordan remodel et bad med glass
Slik installerer du en inntrekkbar mark på en murvegg
Hvordan kutte Crown Molding på skap
Hvordan bygge en runde brann pute
Slik installerer du Durock badmurer
Slik Reset Calipers
Hvordan å bore glassfiber
Aluminium Siding Vs. Stål
Slik installerer du en Westinghouse Ceiling Fan
Slik legger du tre gulv på en plate
Slik isolerer du betong kjellervegger
Hvordan kutte lengden på treskruene
Hvordan lage et kjøkken uten å bruke mye penger