Hvordan lage skap ser ny ut

Hvordan lage skap ser ny ut 

1.

Fjern skapdørene ved å skru av hengslene. Ikke tving dem, du kan skade skogen. Hvis du 'gjenbruker disse hengslene, sett dem og skruene deres til side et sted trygt slik at ingen stykker går seg vill.

2.

Skru ut knottene fra skapene og sett dem til side.

3.

Ta dørene til et åpent rom som er beskyttet med en dråpeklut. Legg masken på og åpne malingen.

4.

Bland malingen for å være sikker på jevn farge. Hell litt inn i en malekanne. Ta en pensel og dypp den i malingen, få den på begge sider. Tørk av overskudd på siden av pannen.

5.

Lakk dørene med lange, jevne strekk. Sørg for at du belegger døren, og ikke la noen uberørte striper. Legg dørene til side for å tørke.

6.

Fjern alle skuffene, og fjern skuffens trekk ved å skru av dem.

Ta skuffene til dråpekluten med skapskuffene på den, og følg samme fremgangsmåte som ved skapskuffene. Dyp penselen i Mal på skuffen, og tørk eventuelt overskudd på siden. Bruk lange, oppadgående slag for å male skuffene. Når de er malt, sett dem til side for å tørke.

8.

Gå tilbake til rommet du er forfriskende. Fjern alle gjenstander og apparater fra benkeplaten. Legg en duggduk på benkeplaten og gulvet for å beskytte den. Du bør også tape rundt et hvilket som helst område du ikke vil male på, for eksempel en vindusramme eller ryggplate.

9.

Fjern alt fra skapene.

10.

Dip en rulle i malingspannen. De fleste malingspanner har et riflet område for å rulle maling på en vals slik at overskytelsen allerede skal være av valsen. Lakk kabinets ansikt med lang , til og med stroke. La malingen tørke.

11.

Lakk et annet lag på skapets dører og skuffene, samt skapets ansikt.

12.

Vent på at malingen tørker og sett den nye maskinvaren på dørene og skuffene. Prøv å bruke de samme hullene, om mulig, som den gamle maskinvaren. Skift hengslene i samme hull som før.

13. Legg skuffene tilbake, og skru deretter den andre siden av hengslene tilbake på skapets ansikt, i samme hull som før.

Tips og advarsler

 • Pass på at malingen passer til resten av rommet slik at skapene ikke ser ut av sted. Mengden du trenger er avhengig av antall skap og skuffer du maler. Få to liter som minimumsbeløpet, men det kan hende du trenger mer hvis du endrer fargen helt eller har mange skap. skuffene dine drar ikke helt ut, ikke bekymre deg for det. Trekk dem ut så langt de går, ta deretter av maskinvaren og legg en dråpeklut under skuffen. Tape noe annet som du ikke vil få maling på, fortsett deretter gjennom resten av trinnene.
 • Noen ganger vil du ha et lyst, nytt utseende for hjemmet ditt, men ombygging og tilpasset skap kan være veldig dyrt. Hvis du ikke vil ha kostnadene ved å bytte ut skapene dine, kan du enten refinere dem eller male dem. Dette er instruksjoner for maleriskapene for å få dem til å se ut som ny. Alt du trenger er litt maling og litt ny maskinvare.

  Andre artikkelen

  Rustfritt stålbøyningsverktøy
  Sparing Ideer for Kitchen Remodeling
  Slik legger du til verdi for ditt hjem
  Slik bytter du en dørknap uten skruer
  Hvordan beregne isolasjonsstyringsfilm
  Ulike typer stiger
  Slik bruker du en platetrådsrulle
  DIY Closed-Cell Foam Isolasjon
  Slik installerer du Durock eller Hardi Backer Betong Backer Board
  Hvordan Lim Cultured Marble
  Fordelene ved å bruke en målepinne
  DIY kjeller Cedar Closet
  Slik bygger du stenfinérkolonner
  Gjør det selv Solid Surface countertops
  Hvordan lage Gips
  Slik holder du hjemmevarmeren om vinteren
  Hvordan male tre dører
  Typer arkskum
  DIY Wood Tool Rack
  Slik rammer du for Windows og Døråpninger