Hvordan lage små baderom

Hvordan lage små baderom 

1.

Når du designer et lite bad, må du vurdere bruken. Det første spørsmålet ditt bør være: Er det et hovedbad for familiemedlemmer? Er det en 1/2 gjest bad for minimal bruk. dvs. bare for de pitstoppene. Eller er det et gjestebad for overnattende gjester?

Disse spørsmålene må tas opp før du designer.

2.

Hvis designen for en dag bruker Kun gjestebad (uten behov for dusj eller bad) kan du gå over toppen med farger og design. Hvis badet ditt må være en og annen overnatting, kan du fortsatt gå over toppen. Men hvis dette er å være et familiebad eller til og med et mesterbad, må designene dine være forskjellige helt.

Begynn med å måle romets omkrets, markering der eksisterende rørleggerarbeid, dører ligger. Tegn dette for å skala på grafpapir, tegne enkeltrom, 1/4 ' til foten. dvs. 1/4 ' På tegningen representerer du 1 '.

Med skalaen kan romtegning gjøres ved hjelp av skalerte kabinettbilder og skalert vaskerisikringsbilder for å legge ut badet ditt på papir Du kan finne armaturmålinger på internett. Ordne og re-ordne til innholdet i hjerter. Jeg går så langt som å tape mine gulv med mock-up papirarmaturer.

Gå rundt deg, tapet, mock

La oss snakke med romplanlegging: Plassen mellom badekar eller dusj og vegg - for tørking - 2ft 4 -3ft. Ikke gjør det for overfylt. Eller spar plass og penger, dusj med en venn! Hmmm ... Kanskje ikke.

Mellom vask og veggen - til baksiden av bassenget - 2ft 4
Totalt plass til sider av forfengelighet - inkludert vasken i seg selv - 3ft 8
Et lintøyskap er et behov ikke en vilje for meg. Jeg vil glide en i hvert bad om mulig. Fold et badehåndkle, utform et minimum av plass på 2x2ft. Hvis du kan legge til mer plass gjør du det! Du vil aldri angre denne ekstra lagringen.
Du trenger minst 2 '6' fra toalettet til en hvilken som helst vegg eller struktur.

4. Hvis du gjør arbeidet selv og ikke trenger en erfaren entreprenør, trenger du kanskje ikke tillatelse for oppussing. Sjekk med din lokale bygningsavdeling. Du kan finne byer eller fylkeskommuner med telefonnummer i telefonboken eller på nettet.

5.

Ordne armaturene dine mens du holder avstandene dine komfortable. Ikke vær sikker på målingene mellom inventar og strukturer og vegger, du vil angre på det i det lange løp.

Hvis dette badet trenger ekstra lagring, ikke glem plasset i veggene mellom studs. Dette er flott nyoppdaget lagring. Området over toalettet og under vasken er også flott plass.

6.

Fargene på et gjestebad (det vil si kun dagbruk) kan være morsomt og til og med opprørende. Hvis dette badet må se større ut, bruk større fliser og lettere farger. Tile på diagonalen vil gjøre rommet ser større ut.

Ikke glem lyset og speilene. Er håndkleholderne dine på praktiske steder. Kan du jobbe i naturlig lys? Kan et takvindu bli inkludert? < /p>

7.

Med en godt tegnet plan kan du kjøpe armaturene dine med få bekymringer. Du vil vite nøyaktig hvor mye plass du har til det fantastiske hjørnet badekaret du vil ha så ille. <
Internett er din beste venn når det gjelder stil og design. Ideene er ubegrensede.

Tips og advarsler

 • Hold fargeskjemaene i samme fargen som resten av huset ditt. Det vil se mer harmonisk og ha bedre strømning.
 • En sokkel i sokkel kan gjøre et bad se luftigere.
 • Ikke vær nærig der rom for bevegelse er bekymret.
 • Design et fabelaktig lite badested med en flott layout og god lagringsplass. Dine planleggingsstrategier vil gi deg stor utbytte i komfort og utseende.

  Andre artikkelen

  DIY: Arbeidsbenker
  Slik installerer du Tile Trim
  Hvordan lage en Carport Cement Slab
  Slik installerer du en glassfiber dusjpanel
  Hvordan lage Vinyl fliser med keramisk fliser i døråpninger
  Slik hindrer du regnet fra å flyte under Vinyl Siding ved stiftelsen
  Hvordan kan du identifisere forskjellige tretyper?
  Hvordan å figurere naturlig stein dekning og vekt
  Gulv Installere i uoppvarmet rom
  Installasjonsinstruksjoner for HardiePlank Siding
  Hvordan forsegle og male betong
  Oppvarming og energibesparende tips
  Hvordan bruke fliser til gips
  Hvordan legge et vinyl gulv på et bad
  Slik bruker du Dap Seal u0026 Peel Caulk
  Hvordan velge Paint for soverom
  Hvordan lage Garage Addisjoner
  Hvordan komme i gang med solenergi på ditt hjem
  Slik installerer du en Gummi Dusj Gulv Pan
  Slik installerer du bambuslimgulv