Hvordan lage teppe på et betonggulv

Hvordan lage teppe på et betonggulv 

1.

Lakk betongen med vanntettingsmaling grundig med jevne strekk for å belegge overflaten helt. Tillat å tørke 24 timer eller mer, avhengig av luftfuktighet og luftcirkulasjon.

2. Legg plastplaten ned over betongen for å dekke betonggulvet helt og bruk kanalbåndet til forsegle plasten i sømmen.

3.

Mål størrelsen på kryssfiner som er nødvendig for å dekke gulvet og kutt i størrelse ved hjelp av saga. Legg kryssfiner ned helt på gulvet.

4. Bruk boret til å kjøre betongskruene gjennom kryssfiner og inn i gulvet til det er stramt. Bruk skruer hver fot langs siden og midten av kryssfiner.

5.

Spik takstrimlene langs kantene på veggen ved hjelp av 8d vanlige negler og hammer. Hammer en spiker inn i hver ende og midt på takstripen. Gulvet ditt er nå klart for polstring og teppe.

6.

Klipp polstringen i størrelse ved hjelp av verktøykniven. Fullstendig dekke gulvet med polstring. Stift polstringen ned på hvert hjørne, og tilfeldig i midten for å slå ned.

7.

Legg teppet ned og kutt i størrelse ved hjelp av verktøykniven, sørg for å gå omtrent en tomme på kantene over størrelsen du trenger for å kunne legge inn dette. Ta kanten i grunnplaten slik at takstripen griper teppet. Bruk et knepist for å strekke teppet riktig ved å bruke det i alle fire hjørner. Legg kneet kicker med tennene på teppet, kneputen vender mot deg. Plasser ca 6 tommer vekk fra hjørnet og spark med knoet omtrent fire ganger til teppet er stramt. Med hvert spark, tøm overflødig teppe i under bordet. Du er nå ferdig med installasjon.

Hvis du bor med et betonggulv og ønsker å installere tepper, bør du vurdere å installere teppet selv. Du trenger ikke å betale for et installatør, og du vil få komforten og luksusen til teppet som vises faglig installert. Det er spesiell planlegging som trengs før installasjon for å blokkere fuktighet fra betongen. Med tanke på størrelsen på rommet, kan installasjonen ta fra en dag til to dager for komplett.

Andre artikkelen

Gjør det selv: Små, enkle å bygge hjemmeplaner
Modular Log Cabins i California
Hvordan bygge et kjøkken Backsplash
Hvordan male nybygde kjøkkenskap
Slik installerer du metall blinkende i dalen av et tak
Gjør det selv Garage Door Opener Installasjon
Helsefare av Rockwool
Bruksområder for rørbøyere
Slik slår du på en kutte fakkel
Hvordan vet du hva slags sealer er på et betonggulv?
Slik anker du innlegg for jernbaner til betong
Tips for montering av tregulv
Veibeskrivelse for bygging av solpaneler
Hvordan bygge en sandblaster
Rain Gutter Alternativer
Hva slags primer for ny Sheetrock u0026 Wood Trim?
Den beste måten å bygge franske dører med en bue
Hvordan lage Crown Molding Corner Blocks
Hvordan bruke Paint til Design Exterior Homes
Cement Board Siding Vs. vinyl