Hvordan male problemvegger

Hvordan male problemvegger 

1.

Vask veggen med såpe og vann. Hensikten med dette trinnet er to ganger. Først skal enhver vegg vaskes med et mildt rengjøringsmiddel og skylles deretter med klart vann før det er malt. Det er også mulig (men ikke sannsynlig) at flekken kan vaske ut. I det minste har du rengjort problemområdet.

2.

Skrap eventuelle innskudd eller oppbygginger med en malingskraper eller lignende verktøy. Et lag med maling har nesten ingen tykkelse. Hvis det er steder hvor rester har akkumulert, skraver disse ned til nivået på veggen. Vær forsiktig så du ikke går i veggen.

3.

Analyser problemområdet for å finne ut hva slags primer-sealer er nødvendig. Vannflekker kan dekkes med en spesialfremstilt primer. Pass på at primeren er enten laget av shellak eller er alkoholbasert. Etiketten skal indikere at produktet er utformet for å dekke vannproblemer. Du kan oppdage prime eller dekke hele veggen med selfangeren, men begge typer applikasjoner er ofte nødvendige.

Rester av petroleumsprodukter - som kreosot - kan være en ekte hodepine. Etter en god rensing og skraping, er den beste maling for å forsegle slike problemer, aluminiumsmaling. Ett lag med aluminiumsmaling burde fungere bare, men det vil ta mange strøk forsegler-primer bare for å dekke aluminiumsmaling.

5.

Uvanlige typer maling - slik som dagglød eller fluorescerende - bør dekkes med en tung alkoholbasert primer. De kan også ta to eller tre strøk sealer, samt to topplakker med maling. Igjen vil du kanskje prøve å dekke et lite område først for å se om din valgmetode vil fungere. Hvis alt annet feiler, er det alltid aluminiumsmaling.

Tips og advarsler

 • Hvis problemvegget inneholder vann flekker, må du kontrollere at vannkilden lekkasje er blitt isolert og festet før du begynner å male. Hvis du bruker maling over en gammel gips- og lathvegg, vil du trenge minst ett lag (mest sannsynlig to) av en sealerprimer for å forsegle veggen før topplaten er Forutsatt uvanlige problemer med veggen din, må du først prøve å dekke en liten del av veggen med selfangeren din for å se hvordan den ser ut når den er tørr.
 • Noen problemvegger kan være ganske helt forvirrende når forsøker å dekke dem med maling. Husk at aluminiumsmaling er en meget kraftig forsegler og dekker de fleste problemområder, selv om det tar mange lakkeringer bare for å dekke denne typen sealer.
 • Den mest sannsynlige årsaken til en problemmur er vannflekker forårsaket av vannlekkasje, enten i taket eller rørleggerarbeidet. Imidlertid er ikke alle problemer forårsaket av vann. Andre problemer kan skyldes bruk av petroleumsbaserte stoffer eller en uvanlig malingsbase. En vegg som er dekket med dagslys eller fluorescerende maling, kan ta mye investering i tid og materialer som skal dekkes riktig, men det er mulig å returnere et slikt område til riket på en ren overflate.

  Andre artikkelen

  Hvordan bygge med dobbel veggramme
  Slik installerer du en badekar i mørtel
  Slik legger du til Billige Square Footage til et hus
  Tørrvegg Finish triks
  Slik får du HGTV til å remodel kjøkkenet mitt gratis
  Drop Ceiling Styles
  Tilgjengelig Home Design Arkitektoniske løsninger for rullestolbrukere
  Slik forteller du om isolasjon inneholder asbest
  Hvordan bli med Solar Cells
  Hvordan bygge en Hutch til en College Desk
  Hva trenger jeg å lage kjøkkenskap?
  Hjelp for Sap på trebjelker
  Hvordan lage teppe klistremerker
  Hvordan å refinfinere eller erstatte en tregulv
  Hva er Typer Building Insulation?
  Hvordan å mørke grout på flis
  Slik klargjør du gulv til teppe
  Dekk Remodeling Ideer
  Toalettrør Installasjon
  Hva er skumplastisolering?