Hvordan male vegger med trapper

Hvordan male vegger med trapper 

1.

Dekk trappene med en duggduk og grunnplankene med maskebånd og gammel avis. Dekkduken bør holdes på plass med kanalbånd slik at den ikke beveger seg når du går opp og ned trappene. Dette er avgjørende.

2.

Vask veggene med et meget mildt såpevask. Du kan bruke gulvssvampen til å nå høye steder. Pass på å skylle alle såpeplasser med klart vann. En håndholdt svamp fra industriell størrelse vil fungere for nedre steder.

3.

La veggen tørke og deretter prep den ved å fylle alle små flekker og sprekker med spacklingpasta eller caulking-sammensetning.

Gjør alt maleriet med en forlengelsespinne. Dette er den foretrukne metoden, og du vil bli overrasket over hvor mye som kan gjøres ved denne metoden, spesielt hvis du lager en spesiell forlengelsesenhet for å holde en pensel. Du kan godt være i stand til å fullføre en helhet veggen på denne måten.

Sett opp et enkelt stillas hvis du må. Gjør dette bare hvis du har en solid trinnladder tilgjengelig og plass i bunnen av trappen til sett stigen opp, slik at stigen er fullt spredt og alle f føttene våre er godt satt på en jevn overflate. Ta deretter et par 2- til 10-tommers eller 2- til 12-tommers planker og kjør dem fra ett sett med trapper gjennom ringen av stigen. Sett en plank på toppen av den andre og ikke gå høyere enn 6 fot over nivået i første etasje. Ikke spenne mer enn 10 fot avstand, og legg aldri plasser på stillaset over toppen av trinnstigen. Sørg også for at noen er der for å se stillaset mens du maler. Og du må ikke bygge et stillas hvis du er redd for høyder. Det er en god ide å feste en klatring på bunnen av en av plankene for å hindre at den glir gjennom stigen.

6.

La malingen tørke, ta ned stillaset og ta av alle dråpeklær og maskeringsbånd. Bruk en annen eller en tredje frakk hvis nødvendig.

Tips og advarsler

 • Bruk en malingsrulle og forlengelsespinne, hvis det er mulig. Du kan til og med feste en pensel på en lang pol med kanaltape og bruke malingspenselen på den måten. Kontroller plankene om stillas er brukt.
 • Stiger og stillas bør kun brukes over trappene hvis det er absolutt nødvendig. Og hvis de brukes, bør de settes med den mest flittige omsorg. Det er ingenting galt med ansette denne jobben, hvis stigen eller stillasarbeidet er omfattende.
 • Når du maler en vegg som ligger ved et trapp, er det viktig, som i alle maleriprosjekter, å dekke trappene og alle områder av treverk med riktige dråper og maskebånd for å gjøre opprydding enklere. Imidlertid er det spesielt viktig å få tilgang til de veggen som ligger over rekkevidde. Flere alternativer er tilgjengelige for å oppnå denne oppgaven, som sjelden er like vanskelig som den kanskje først virker.

  Andre artikkelen

  Hvordan Crimp Pex Joints riktig
  Hvordan bli kvitt fugler på loftet
  Hvordan bygge utendørs dekk benker
  Grade 8 Bolt Identification
  Slik legger du til en laser på en mitsag
  Slik senterer du fliser
  Typer av naturgassrør og fittings
  Fakta om soldrevne hjem
  Slik kjøper du en Post-Form Laminate Countertop
  Gjør det selv Closet Planer
  Gipsgipsproblemer
  Hvordan lage en peis
  Slik Wire 3 Bytter til Kontroll 1 Light
  Hvordan gjenopprette Rusted Ceiling Grid
  Hvordan sette pris for flisegulv
  Standard takkonstruksjon og sluttalternativer
  Slik installerer du keramisk flis på en tomhet
  Den beste typen teppe hvis du har en katt
  Slik fjerner du en gammel tastetrykk
  Slik oppdaterer du kjøkkenet ditt på et budsjett