Hvordan monterer jeg braketter på uttrekkbare hyller?

Hvordan monterer jeg braketter på uttrekkbare hyller? 

1.

Skjær avstandsstykker fra bjørkplywoodet med sirkelsagen (bruk alltid vernebriller når du skar tre). For å sikre at avstandsstykkene er riktig lengde, utvide den indre skinnen til en glidebrakett og plasser den fullt utstrakte skinnen i nærheten av, men ikke på, dørhengslet. Mål mellomrummet mellom kabinettets side og skuffens bakside. Du vil bruke denne måling for bredden på spaceren. Rull den indre skinnen tilbake i braketten slik at den ikke er helt forlenget, og måler lengden på braketten. Du vil bruke denne måling for lengden av mellomromene. Klipp to mellomrom for hver hylle, du skal montere skyvebeslagene på mellomromene.

2.

Monter avstandsstykker. Plasser mellomromene på bunnen og langs sidene av skapet. Sett skiver under avstandsstykket, slik at det ikke berører bunnen av skapet, og skru deretter av avstanden med 1 1/4-tommers treskruer. Hvis du monterer mer enn en skyvehylle, må du måle opp fra nederst spacer til plassen du vil plassere neste hylle og markere den med en blyant. Mål og merk begge sider, gjenta for alle hyllene du installerer. Fest hver avstandsstykke til siden av skapet med 1 1/4-tommers treskruer.

3.

Fjern glideskinnen fra maskinvarmens skyvebeslag og legg til side. Plasser skyvebeslagets maskinvare mot bunnavstandene, og fest skuffeskuffen til mellomrommet med skruene som følger med lysbildet. Pass på at høyre lysbilde går på høyre side, og venstre lysbilde er installert på venstre side. Lysbildene er vanligvis merket, L og R. Monter de øvre skuffens lysbilder til hver mellomrom for alle hyllene du installerer.

4.

Fest glideskinnen til bunnen av sokkelen. Følg instruksjonene som fulgte med glidebraketten, og vær sikker på at skinnenes ende er flush med hyllefronten og 1/4 tommer fra bunnen av hyllen. Fest skinnen til hyllen med de medfølgende skruene. Gjenta for den andre siden. Gjenta dette trinnet for alle hyller.

Skjær bort den delen av shim som stikker ut i bunnen av hyllen med en verktøykniv og støvsug støvet fra skapet . Lukk glidebrakettene, og juster glideskinnen på sidene av hyllen med braketten på siden av skapet. Skyv sokkelen inn i pantryet, trekk deretter og trykk et par ganger for å sikre at det fungerer. Gjenta for alle hyller.

Tips og advarsler

 • Bruk kulelagringsglidebraketter; De er litt dyrere, men fordi de strekker seg fullt ut, vil du kunne få tilgang til alt på hyllen.
 • Bruk alltid vernebriller når du kutter eller borer i tre.
 • Et hjem forbedringsprosjekt som er sikker på å gjøre livet ditt enklere, er å installere glidelåser. Ikke bare vil glidelåser holde gjenstander innenfor rekkevidde, ryggen og knærne vil takke deg som du kan nå for objekter med mindre bøye, kroke og knelte. Braketter er hovedtrekk ved glidestativ, og når du har installert dem på siden av skapet og skuffene, er du klar til å rulle.

  Andre artikkelen

  Slik installerer Trubolt Wedge Anchors
  Hvordan lage Butcher Block Cutting Boards
  Deler av en dørramme
  Slik fjerner Baseboard Oppvarming
  Hvordan lage et tradisjonelt kjøkken
  Hvordan å bytte en gass-brennende peis til tre
  Hvordan Kutte Laminat Kjøkken Tellere
  Slik gjenopplever du kjøkkenskap
  Hvordan fjerne Faux Brick
  Slik brenner du en brann i peisen raskt og naturlig
  Typer av vannventiler
  Den beste måten å kjøle en garasje på
  Kjellerisoleringstips
  Typer av ADA-skilt
  Slik bruker du en dobbel kjøkkenvask
  Hvordan Urethane Pine Flooring
  Vanlige spørsmål om sandblåsing
  Hvordan bryte i en luftkompressor
  Installasjonsteknikker for Cement Fiber
  Hvordan velge riktig maling for utvendig trefasade