Hvordan remodel et bad uten å legge en badekar

Hvordan remodel et bad uten å legge en badekar 

1.

Lakk taket på badet ditt. Skru ut rulleforlengeren til håndtaket på malingsrullen. Dette gir deg mulighet til å rulle maling i taket uten å måtte klatre på en treskole eller stige. Avslutt taket ved å bruke maling på kantene med pensel. Avhengig av din personlige preferanse, kan du ønske å påføre et andre lag med takmaling.

2.

Paint veggene på badet. Når du velger lakkfarge på badet ditt, tar du hensyn til at lyse farger skaper en illusjon av et større bad og mørke malingsfarger gjør rommet til å se og føles mindre.

3.

Fjern din nåværende gulv. Sett din pry bar hvor gulvet og veggen møtes. Tre gulvene bort fra gulvet. Hvis gulvene dine har takstrimler, må du fjerne dem med hammeren.

4.

Slipp badgulvet for å fjerne smuss og rusk. Dette skaper en ren arbeidsflate for å installere nytt gulv.

5.

Monter badet gulv i henhold til produsentens anvisninger.

6.

Slå av strømmen på badet i hovedkretsboksen i hjemmet ditt. Ta av gjeldende lysarmatur. Skru av skruene som holder lampen på plass og skru ut trådmutrene. Legg forsiktig lyset på en flat overflate til hindre at det muligens bryter.

7.

Monter ditt nye lysarmatur i henhold til produsentens anvisninger. Slå på strømmen på badet i hovedkretsboksen i hjemmet ditt og test lysarmaturet.

8.

Slå av vannet til badvasken på vannforsyningslinjen av vri bryteren til 'av' -posisjonen. Avinstaller badevaskkranen ved å koble slanger og bolter. Sett inn et nytt badkran og slå på vannet igjen. Test for å kontrollere at kranen ikke har lekkasjer.

I mange hjem blir badet mest brukt, noe som krever at det blir ombygd raskere enn andre rom i hjemmet ditt. Du trenger ikke å bytte ut badekaret på badet ditt for å gjøre det mulig å ombygge rommet. Fjerning av badekaret krever omfattende byggearbeid og ferdigheter. Remodeling resten av badet - vegger, gulv, kraner - vil skape et nytt utseende på badet ditt. Endring av veggen farge eller gulv på badet remodels umiddelbart rommet.

Andre artikkelen

Slik Tile Soap Dish
Slik finner du utgått bjørk hardgulv fra Rona
Slik leser linjaløkninger
Slik legger du tolv tommers keramisk flis
Boblebadmonteringsinstruksjoner
Hvordan kutte en betong kjørebane for reparasjon
Hvordan installerer jeg Mannington Flooring?
Prefab Tilsetning Ideer for Cape Home
Hvordan klippe Crown Molding for Cabinets
Slik forsegler du en dusjpanne før flislegging
Slik legger du fliser i et teglmønster
Slik gjenoppretter du gravsteiner
Slik gjenoppretter du en kjøkkenbordstopp med betong
Slik beregner du for tregulv
Wood Siding Tools
Hvordan bygge et tregulv
Kjøkkenskap Hengende Instruksjoner
Hvordan bygger jeg en frittstående garasje i byen San Diego?
Sandblåsingsinformasjon
Slik fjerner du grout fra skifer