Hvordan sette fliser som Backsplashes

Hvordan sette fliser som Backsplashes 

1.

DESIGN DIN TILE BACKSPLASH OG KJØP DIN TILES.

Noen ganger kan et magasinbilde inspirere din backsplash-design, eller en venns hus. Andre ganger kan du gå til Lowes eller Home Depot uten noen ide om hva du vil. Gå i gangene og finn ut det som du kjøper. Bare vær sikker på at du kjenner kvadratfotene på veggplassen din slik at du får riktig antall fliser. liker å kjøpe mer enn jeg tror jeg trenger, slik at jeg ikke fortsetter å kjøre tilbake til butikken.

Du trenger også: en gummiflate, en gummihammere, en trowel med riktig størrelse tenner, flismastikk og et tofotnivå. Med mindre du har det mest grunnleggende av backsplash-jobber uten noen nødvendige kutt, trenger du en poengsum og snap fliser eller en fliser som du kan leie for $50. Jeg foretrekker flisesagen for en jobb av en hvilken som helst betydelig størrelse eller kompleksitet.

2.

SKAP EN MALL PÅ DIN VALL.

Dette trinnet er valgfritt , men kan spare mye fart. Mål hver veggseksjon og klipp og tape avis for å lage en eksakt modell. Legg deretter og klipp fliser for å dekke veggmalen uten å kaste bort mastikk og fliser på dårlige ideer.

3.

FORBERED VALLEN TIL MONTERING AV TILE BAKSPLASH.

Du vil lett sandte veggen med noe nær en 80 grit sandpapir for å gjøre mastikkbindingen bedre. Vær forsiktig så du ikke fjerner malingen helt.

4.

MARK EN PLUMBLINE I DET EXAKTE SENTRET AV MALLENS FOKALPUNKT.

Dette Kan ikke være midtpunktet av backsplash som helhet. Det er ofte i stedet sentrert med komfyren eller en annen iøynefallende funksjon. Bruk nivået ditt til å tegne en vertikal linje for å installere din første flis. Påfør mastikken rundt et lite område ved hjelp av tooted trowel. Ved hjelp av linjen som veiledning setter du flisene som holder hullene for fugemasse nøyaktig det samme. (Bruk plastavstandsstykker hvis fugemasselinjen er mer enn 1/8 tommers bred).

5.

HOLD LEKTE TILE, SOM GJØR SIKKER AT DE ER NIVÅ OG FLUSH SOM DU GÅR. Br /> Legg ikke mer mastikk enn du raskt kan dekke med fliser. Etter at flere fliser er lagt, bruk et flatt bord og gummiklubben for å sørge for at flisene er satt og flush med hverandre. Klipp ut fliser som må justeres rundt bryterplater eller andre hjørner.

* Pass på at bryterplater og utløpsdeksler fjernes før de fliser. De bør sitte på toppen av flisene.

Når du kommer til utsatte kanter, bruk bullnosed fliser for å gi et ferdig og profesjonelt utseende.

6.

FORCE GROUT IN THE GAPS.

Etter flisene dine har satt over natten, eller per fabrikkretning (det er raske, tørre versjoner), tving den søløse fugemassen inn i hullene i en vinkel ved hjelp av gummiflaten. Sørg for at fugemassen er tvunget dypt inn i gapet. Tørk av flisene med en knapt fuktig svamp når du går. Etter at fliser er tørre, fjern dem Skyll med en tørr ostduk. Bruk en matchende caulk til å forsegle eventuelle sømmer mellom apparater eller benkeplater og bakplaten.

7.

BRAG OM DITT TILBAKE TILGJENGELIGHETER TIL ALLE DINE VENNER.

Folk tror at flislegging er utenfor dem. Egentlig er det en av de enkleste oppussingsjobbene du kan gjøre. Så skryt bort til alle dine uopplyste, flisskremte venner. Se på øynene dine, bli store, og la dem ooh og aah. Du har tjent det.

Tips og advarsler

 • Hvis mastikk begynner å få en tykk film eller 'hud', stopper fliser og remastic det området for å holde mastisk frisk .
 • Pass på å bruke vanntett fugemasse.
 • Tile backsplashes er en av de enkleste og billigste måtene å legge til skjønnhet og verdi til et kjøkken. I stedet for blanke og kjedelige veggrom i ditt ellers glitrende kjøkken, kommuniserer flisens backsplash en følelse av kunst og permanens. Vegggen din vil overleve tiår med matutslipp og splatters med nåde og verdighet. Hva mer er, ditt hjem vil selge raskere og for mer penger!

  Denne artikkelen vil gå deg gjennom materialene du trenger og tiltakene du skal ta for å lage en vakker flisbelegg.

  Andre artikkelen

  Hjemmelaget Garage Shell
  Installasjonsinstruksjoner for Bruce Hardwood Floors
  Slik installerer du Dekorativ Rock Over Hardie Plank
  Hvordan sette en stein over laminat benkeplater
  DIY Garage Design
  Hvordan å refinsh tregulv
  Hånd Riveter Driftsveiledning
  Hvordan forberede huset til å rive opp gamle keramiske fliser
  Hvordan kaste et hus med solenergi
  Hvordan lage en dør for et dekk
  Alternative kraftkilder for hytter
  Tips for å bygge en tømmerhytte
  Slik installerer du skiferfliser på en vegg
  Hvordan kutte en Faux Brick Sheet
  Hvordan kjøpe Hardwood Floor til en kjeller
  Slik kalibrerer du en strømningsmåler
  Slik installerer du en drenekurv i en akrylvask
  Hvordan velge en frontdørfarge for et mursteinhus
  DIY Badekar Drenering
  Slik organiserer du verktøyene dine på et skyggebrett