Hvordan velge Bad Tile

Hvordan velge Bad Tile 

1.

Tenk på overflaten når du lærer hvordan du velger boblefliser. Du trenger forskjellige fliser, avhengig av om du bruker den til gulv eller vegger når du er på badetilpasning. Baderomsgulvene blir våte, så det er veldig viktig å gå med gulvfliser som er designet for å ha den beste trekkraften når de er våte.

2.

Bestem et prisklasse når du velger boblefliser. Sett et budsjett i bakhodet for baderomsreparasjonsarbeid før du velger et materiale. Du kan betale $5 per kvadratmeter, eller $45 per kvadratmeter, og hvor som helst i mellom.

3.

Bestem på materiale. Det er keramikk, porselen og steinfliser. Keramikk koster mindre. Porselen er mer holdbart Forskjellige typer stein har forskjellige egenskaper. Kalkstein er veldig myk og tilbøyelig til å kippe, mens granitt er veldig holdbar. Hold budsjettet ditt i tankene og spørre om ytelsen til forskjellige materialer som interesserer deg for å lære mer om hvordan du velger boblefliser for ditt bad remodeling prosjekt.

4.

Vurder størrelsen når du velger boblefliser. Små fliser har en tendens til å ha bedre trekkraft enn store fliser, ettersom fugemasse-linjene gir mer friksjon. På den annen side er disse vanskeligere å rengjøre av samme grunn. Smuss og rusk kan samle seg langs fugemasse.

5.

Fokuser på en farge og stil. Først etter at du har bestemt deg for dine budsjett-, sikkerhets- og holdbarhetsbehov, kan du fokusere på stil og farge når du lærer å velge boblefliser. Husk at baderomsrenoveringsprosjekter er store investeringer. Flisen er et element som du vil ønske å leve med i lang tid framover. Også, hvis du selger ditt hjem, er flisen en av de viktigste estetiske funksjonene kjøpere kommer til å vurdere, så du vil kanskje være konservativ i ditt valg. Lykke til å lære hvordan du velger boblefliser som oppfyller dine behov!

Trenger du å vite hvordan du velger boblefliser? Bad remodeling kan være stressende, men svært givende. Den flisen du velger, vil være en fixtur i ditt hjem i årene som kommer, så du vil ha en som har utseendet og ytelsen du trenger. Når du velger fliser, skal du vurdere materialet, trekkraften (for gulv), holdbarhet, størrelse, farge, stil og pris. Så hvis du vil lære mer om hvordan du velger boblefliser som passer din egen behov, les videre.

Andre artikkelen

Hvordan Winterize en veranda med tung vinyl
Slik bruker du en telefonstikk i et gammelt hus
Den beste måten å ta av tapet på tak
Montering av løvtreverk av eik
Hvordan bruke Spray Skum Isolasjon i hull mellom vindu og rammer
Slik konverterer du en direkte ventil
Slik fyller du travertin
Slik påfører du gummibelegg
Hvordan reparere en industriell betonggulv
Slik installerer du keramisk flis på sement
Tregulv Gulvbeleggsteknikk
Typer av kjellerkonstruksjon
Tricks av Trade for Hanging Gips
Slik bruker du nye taktekser på toppen av eksisterende taktekking
Hvordan velge erstatningsvinduer
Hvordan lage gulv for overlappende linoleum
Slik begynner du en baderomrenovering
DIY akustisk rombehandling
Slik Reface Kitchen Counter Topper Med Granitt
Hvordan installere New Ceramic Floor Tile på toppen av gamle keramiske fliser