Hvordan velge fliser for dusjinstallasjon

Hvordan velge fliser for dusjinstallasjon 

1.

Mål dusjen. Mål høyde og bredde slik at du har en presis ide om hvor mye flis du trenger. Også ta deg tid til å bestemme budsjettet, så når du handler, kan du enten fortelle en selger dine parametre, eller bare husk mens du surfer.

2.

Ta en hvilken som helst farge prøver du har, for eksempel maling eller tre tone i forfengelighet, med deg å handle for fliser. På denne måten kan du utelukke bestemte farger umiddelbart. Når du finner noe (eller flere fliser) som du tror kan fungere, sjekk ut et eksempel. Enhver anerkjent flisebutikk bør ha et system for dette fordi det er viktig at du ser flisen på badet ditt og under belysningen din før du tar et seriøst kjøp.

3. Husk at natursteinprodukter krever årlig tetning for å bli brukt i dusjen. Du vil kanskje velge et glassert porselen eller keramisk veggflis for å unngå dette trinnet. Hvis du elsker utseendet på naturstein, er det glassert porselen og keramikk fliser som etterligner utseendet uten vedlikehold.

Velg noen få eksempler som kan fungere, samt mulige aksentfliser. Disse kan være mosaikker eller undergrunnsfliser som utfyller dine valg og er ofte sammenkoblet med fliser i utstillingslokaler. Sjekk ut eksempler på alle fliser du liker, fordi du kan ta en beslutning uten å se flisene i omgivelsene i lyset ditt, kan føre til bestilling av fliser som ikke ser så godt ut på badet ditt som i utstillingslokalet.

5.

La prøvene holde seg på badet ditt og se dem under forskjellige lysforhold (spesielt hvis du har et vindu på badet ditt). Etter at du har bestemt deg, beregner du kvadratfotografien din, faktor i et overskudd på 15 prosent, og legg bestillingen din.

Tips og advarsler

 • Rektangulære fliser som 8 ved 12 tommer, er ekstremt populære former for dusjer. Vær også oppmerksom på å aksentere hovedveggfliser med mosaikkfliser, uansett om du går med naturstein, glass, keramikk eller porselen.
 • Renovering av et bad for å oppdatere sitt utseende innebærer vanligvis å velge fliser for dusjen. Det høres kanskje skremmende ut, spesielt når du besøker et fliser showroom med hundrevis av valg og farger. Det bidrar til å utvikle en plan før du går på fliser, slik at du kan begrense valgene dine før du blir overveldet av et rikelig utvalg.

  Andre artikkelen

  Alternativer for Cultured Marble Vanity Topper
  Home Addition Ideas for Windows
  Travertin Vs. Kalksteinfliser
  Slik installerer du steinbelegg
  Dør Trim Alternativer
  Hvordan lage et mobilt hjem et permanent hus
  Hvordan scorer Keramisk Tile
  Slik bruker du et tynt sett til en vegg
  Skjære- og poleringsverktøy for granitt
  Hvordan lage Pebble Tile
  PEX Piping Tools
  Typer av teppeunderlag
  Slik kjøper du en Post-Form Laminate Countertop
  Slik fjerner du applikasjoner på vegger
  Gipsinstallasjonssikkerhet
  Slik sender du bygningsplaner
  Små Baderomsredesign Ideer
  Hvordan velge et kjøkkenfliser Backsplash
  Over Ground Pools: Steel Vs. Aluminium
  Hva trenger du å fullføre en kjeller?