Slik Planlegg Wall Tile Layout

Slik Planlegg Wall Tile Layout 

1.

Mål både bredden og høyden på veggen som skal dekkes med fliser, og registrer funnene dine. Hvis du har et utkastbord, vil du tape et stykke papir til bordet, være sikker på at det er firkantet med bordplaten.

2.

Beregn en brukbar skala for å tegne planene dine på papiret. For eksempel, hvis veggen din er 12 fot lang og papiret ditt er 18 tommers bredt, kan du skala din tegning slik at 1 tommer er 1 fot. Dette vil bety alle u0026 # xBC; tommer er 4 tommer. Fordi de fleste fliser på en vegg er 4 tommer firkant, blir det lettere å tegne planen.

3.

Tegn en horisontal linje nær bunnen av papiret. Husk at hver tomme tegnet er lik 1 fot, så trekk den horisontale linjen i samsvar med dette.

4.

Plasser triangulinjen på venstre side av horisontal linje. Tegn en linje vinkelrett på den horisontale linjen, med tanke på tegningens skala. Vri triangulinjeren rundt, legg den på den andre enden av linjen og tegne en vertikal linje der også.

5.

Deretter merker du på u0026 # xBC; -intervall på horisontale og vertikale linjer. Dette gir deg de riktige målingene for hver flis som legges på veggen.

6.

Mål veggen for alle hindringer som ikke kan fjernes. For å gjøre dette må du måle ut fra et hjørne av veggen og fra gulvet til den hindringen. Dette vil tillate deg å tegne avbruddet og flyten av flisen på utkastpapiret.

Tips og advarsler

 • En måte å forenkle en skala som Den ene i denne planen er å bruke grafikkpapir, fordi nettene er u0026 # xBC; tommer square.While fortsatt i planleggingsstadiene, sjekk de ulike produktene som er tilgjengelige for å sette fliser. Dette vil gi deg tid til å velge de beste produktene for prosjektet ditt. Tegn lett på papiret, slik at det blir vanskelig å oppdage feil etter å ha slettet dem.
 • Ikke la utkastpapiret flytte fra punktet på bordet, eller skalaen din vil ikke være nøyaktig. Ikke bruk tegneverktøy som ikke ble opprettet for å utarbeide en plan, eller det vil være uoverensstemmelser i beregningene dine.
 • Legge ut fliser på veggen ligner på å legge fliser på et gulv, med unntak av bilder, hyller og andre ting som er hengt på veggen. Dette betyr at det må være en plan før du begynner. Under en tegning av veggfliser er den første raden alltid avgjørende. Dette er sant om din første rad av flis starter i midten av veggen, eller hvis du starter fra gulvet.

  Andre artikkelen

  Hvordan sette opp taster for dørlås
  Kjøkken Remodeling ideer med murstein
  Hvordan lage skiferfliser på en sementgulv
  Tips for bruk av Wood Routers
  Hvordan Kutte Laminatfliser
  Slik installerer du Vinyl Siding på en vinkel mot taket
  Hvordan sette Hardwood Floor på Cement
  Teppe Padding Typer
  Kryssfiner Budget Gulv Alternativer
  Slik legger du over murstein
  Slik installerer du en flytende hardt tregulv
  Produsert Hjem Kjøperens Guide
  Hvordan male en reparert innvendig vegg
  False Ceiling Advantages
  Hvordan lage keramisk flis i et dusjområde for maling
  Slik løser du sprekker i Gelcoat Fiberglass
  Slik bruker og finner gjenvunnet byggematerialer
  Gjør det selv: Takstråler
  Hvordan stenge en peis
  Slik fjerner du en drill Trykk Chuck