Slik Stagger En Tile Etasje

Slik Stagger En Tile Etasje 

1.

Bruk et lasernivå for å gi deg en rett linje over den lengste, uhindrede veggen. Fest en kalklinje langs nivåmerket. De fleste veggene er ikke rett helt over. Det er derfor du bruker et nivå. Gapet vil bli dekket med fuger eller baseboard.

2.

Trowel på tynn sett mørtelblanding for å legge ned flisen. Arbeid i seksjoner som du kan nå, eller gjør en komplett rad og kom tilbake for å gjøre det neste.

3.

Legg ned den første raden med fliser med mellomrom mellom hver flis. Spacers kommer i mange størrelser, så velg størrelsen som ser bra ut med din type flis.

4.

Start den andre raden med en halv flis. Mål og skjær flisen i en halv med en våt sag. Mål på hver side og trekk deretter en linje over med en rett kant. Hvis du ikke har en våt sag, kan du leie en på det lokale verktøyutleiefirmaet.

5.

Sett ned tynn sett og sett halvtegelen, og fortsett med full fliser og flisene vil bli forskjøvet. Når du starter den tredje raden, bruk en hel flis. Fortsett frem og tilbake med en halv flis og deretter full flis til rommet er helt flislagt.

Gulvfliser har tradisjonelt blitt lagt i rader som alle rager opp på gulvet. Imidlertid må de ikke installeres på den måten. Du kan skjære eller til og med sette dem opp i et diamantmønster. Staggering av flisene er ikke noe mer enn tradisjonelle rader, men kan gi deg et helt nytt utseende. Du kan til og med kjøpe fliser nå som ligner tre og fungerer bra med en svimlende installasjon.

Andre artikkelen

Slik løser du tunge fliser på vegger
Slik justerer du en Makita Miter Saw
Slik legger du inn en betongoverlegg
Hvordan være grønn: Velge riktig oppvaskmaskin for helsen til vår planet og din familie
Hvordan fungerer Double-Hung Windows Work?
Gipsvegg Installasjons Tips
Vedovn Installasjon
Wainscoting Installasjon
Slik avslutter du betongblokkvegger
Slik installerer du en innfelt bokhylle
Hvordan bygge Coffered Ceiling
Slik installerer du hardtre i en kjeller
Hvordan kutte keramisk flis med en våt sag
Hvordan tegne gulvplaner for et nytt hjem
Hvordan bestemme spenning i remskiver
Wilsonart Laminat gjør-det-selv
Hvordan Bytte Blader i en Stanley Tepper Kniv
Slik rammer du for Windows og Døråpninger
Slik beregner du vindbelastninger fra vindhastigheter
Hvordan bruke Stucco til Metal Siding bilder