Slik bytter du et badestamp

Slik bytter du et badestamp 

1.

Hvor dårlig er tuppen?

Har den fortsatt vann? Er det hvitt eller i det minste en gråaktig farge? Gjøre vannet inne i det rense kroppen din effektivt?
Hvis du svarte ja på noen av disse spørsmålene, må du spørre deg selv, trenger jeg virkelig å bytte ut karet?
Hvis svaret fortsatt er ja, gå til neste trinn.

< p> 2.

VIL DU GJØRE DETTE PROJEKTET MED EN PARTNER?

Hvis svaret er ja, er du sikker i ditt forhold? Jeg er sikker på at prosentandelen av skilsmisser og søksmål som følge av DIY-prosjekter er ganske høy, så sørg for at forholdet ditt er solid. Nå, gjør noen av dere forskjellen mellom et flatt hode og et Phillips hode og nei, ikke noe å gjøre med hjerner. Vær så snill å sørge for at minst en av dere har DIY kunnskap før du riper badekaret fra badet ditt.

3.

LET SEG BEGIN
< br /> Avhengig av hva slags badekar du har og utformingen av badet ditt, er du mer enn sannsynlig nødt til å fjerne fugemasse, trekke opp silikon, rive ting fra gulv og vegg og steng vannforsyningen på badet ditt nede i dager. Er du forberedt på det? Hvis ikke, se trinn 1. Hvis så, fortsett videre.

4.

GRATIS HJELP

Be om hjelp fra din lokale bedriftsforbedringsbutikk. De kan hjelpe deg med tilpassede badekarstørrelser, installasjons- og DIY-tips. De er de beste gratis hjelpene du får på dette prosjektet. En annen god nyttig kilde er tenåringen. masse testosteron, overveldende idioteri, og et sterkt behov for å vise hvor sterk og smart de er. De vil rive det karet fra gulvet i et raskt slag, grøle og fortelle deg hva du gjorde galt som de fortsetter å banke over alt i huset mens de skyter gjennom med karet i hånden.
Har du fjernet karet ennå ? Har du oppdaget de råtne brettene under eller noe annet uventet problem? Skal du argumentere med partneren din ennå? Hvis du svarte ja til noen av disse, vennligst se trinn 1 eller 2. Hvis ikke, fortsett.

5.

EXPENSIVE HELP

Hvis du har gjort det så langt, og du har ikke løpt inn i noen problemer, da er du åpenbart profesjonell og trenger ikke hjelp i utgangspunktet. Hvis du står i midten av badet, er det dypt i vann og holder en flat skrutrekker i en hånd og en Phillips skrue i den andre, så er du bare et hardt hode som de fleste, og du må finne nærmeste telefonbok. Du kan starte med å se under oppussing entreprenører eller rørleggerarbeid spesialister.

Som en enlig mor snakker jeg hver gang jeg tenker på å måtte erstatte, fjerne eller refinansiere noe. Denne artikkelen passer kanskje ikke til alles behov, men det vil trolig vise seg å være den mest nyttige.
I min liste over ting du trenger, vil du oppdage en sans for humor, en tenåring og tålmodighet er krav. Jeg krever disse tingene i de fleste artiklene mine fordi du vanligvis trenger disse elementene, uansett hva du gjør.

Andre artikkelen

Hvordan heve en innfelt betonggulv
Fest en støpt vaskepinne til et skap
Slik Renovate en murstein peis
Slik bytter du en dusjdørramme
Slik kjører du hjemmet ditt på solenergi
Grønne byggeprosjekter
Veggmaleri ideer for et oppholdsrom
Slik legger du flis på peis
Kwikset Dørlås Instruksjoner
Slik legger du Vinyl Tile på en diagonal
Brick eller Tile Peis Ideas
Mansard takstiler
Hvordan lage solar vannvarmere
Country Kitchen Remodel Ideas
Hvordan Prime MDF
Verktøy for rivningsarbeid
Slik bryr du deg om din naturlige perlebordet
DIY Shower Seat Ideas
Hvordan kutte gips uten en sag
Hvordan lage betongfliser