Slik fjerner du mal fra en murvegg

Slik fjerner du mal fra en murvegg 

1.

Rengjør murveggen med varmt såpevann og en børste børste. Skrub så mye smuss, spindelvev og flekker av mursteinene som du kan. Skyll med en slange dersom veggen er utendørs, eller en fille og rent vann hvis det er innendørs. La det tørke helt.

2.

Klargjør malingsfjerneren. I en bøtte, bland opp en moderat mengde etter instruksjonene på pakken. Deretter må du bruke penselbrettet til å dab det generøst på mursteinene. Arbeid fra toppen til bunnen, i en fotfirkant.

3. Legg et stykke stoff over lakkfjernerløsningen, og trykk det forsiktig inn i mursteinene. Løsningen vil myke og suge inn i materialet. Når stoffet er mettet, skal du sakte stoffet av mursteinen. Malingen bør gå av med den.

4. Fortsett å gjenta trinn 3 til hele veggen er fjernet så mye maling som mulig. Du vil mest sannsynlig ha små områder av maling igjen. Dekk disse områdene igjen med løsningen, og la dem sitte i ti minutter. Bruk deretter skrubbebørsten til å skrubbe gjenværende maling av mursteinene.

5.

Skyll veggen ren av lakkfjerningsløsningen ved å bruke en slange hvis den er ute. Bruk kaldt, rent vann og en rag inni.

Tips og advarsler

 • Hvis veggen er innendørs, prøv å ventilere området så mye som mulig, så mange av gel- og lim-removers har en sterk duft.
 • Fjerning av maling fra en murvegg er ikke en lett oppgave. Murstein er porøse, noe som betyr at de absorberer maling. Likevel er det verdt tiden og krefter det tar å fjerne maling fra en murvegg; sluttresultatet er en naturlig rød murvegg som alltid er i stil. Det er noen forskjellige måter å fjerne maling fra murstein. Den raskeste involverer sandblåsing eller trykkvask, som begge ikke anbefales hvis du vil bevare mursteinene. I stedet bør du vurdere å bruke metoden som er skissert i trinnene nedenfor.

  Andre artikkelen

  DIY: Slik fjerner du benkeplater
  Hvordan velge den riktige telleren
  Slik installerer du Pergo i kjelleren
  Grants å gjenoppbygge etter en katastrofe
  Slik installerer du gulvfliser over trinnene
  Typer hus med Mansard tak
  Tool Storage Ideas
  Hvordan male gamle benkeplater i et kjøkken
  Kjeller etterbehandling teknikker
  Slik filtrerer du regnvann
  Typer av boligdørlåser
  Slik installerer du hardtre i en kjeller
  Type isolasjoner for kjellere
  Problemer med å gå i badekar
  Hvordan kutte Pre Fab Laminate Counter Tops
  Hvordan å forberede seg på en linoleum gulv
  Slik installerer du trapper med skinner
  Slik konverterer du Amps til Kilowatt Timer
  DIY rompartisjon
  Slik avslutter du Backsplash Tiles to Countertop