Slik fliser du en badekarvegg

Slik fliser du en badekarvegg 

Legge flisene

1.

Mål 6 tommer opp veggen i ett hjørne og merk et merke på veggen. Plasser snekkerens nivå på dette merket, og trek en linje med nivået som en rett kant.

2.

Mål avstanden fra gulvet til slutten av Hvis det ikke er noen varianse, kan du begynne å legge ut flisene. Hvis det er forskjell, må du starte den første raden på høyeste sted, om mulig. Hvis flisen når det høyeste punktet, må du bare redusere Høyden på flisen når du fortsetter nedover veggen. Den første raden er avgjørende og bør være så nivå som mulig.

3.

Påfør mastikk for første rad. Trykk på flisen Stikk på plass helt ned i den første raden. Rengjør overflødig mastikk som siver mellom flisene mens du går med en fuktig klut.

4. Påfør mastikk for den andre rad, trykk flisene fast mot veggen og sørg for at flisene støter hverandre. Det er avgjørende at fugerørene passer i hjørnene på flisen.

5.

Fortsett på denne måten til du har keramiske fliser på veggen som du ønsker. Når du c ome til den siste flisen på en rad, kan du kutte den da eller vente til du har lagt alle de fulle fliser. Tillat flisen å sitte over natten før fuging.

Forsterkning

1.

Bland fugemassen i en bøtte med akkurat nok vann for å gjøre det pluigelig nok til å presse Det er mellom flisene med fugemasseflaten. Følg anvisningene på pakken om riktig metode for å forberede fugemasse før du legger den på flisen.

2.

Bruk fugemasse ved hjelp av fugemasseflaten og et kryss mønster for å tvinge fugemasse inn i fugemasse. Bare gjør så mye som du kan rengjøre uten fugemasse på flisen.

3.

Rengjør overflødig fugemasse av flisen med svampen og rent vann. Vri svampen ut ofte for å få så mye grout av flisen som mulig. Når du skal tømme tørker fra rengjøring, vil det oppstå en tåke.

4.

Rengjør tåken fra flisen med en myk, ren klut når du går. Hvis du venter for lenge, kan det bli vanskelig å fjerne dysen. Pass på at du ikke fjerner fuger fra fugemasse mellom flisene.

5.

Påfør fugemasse etter at fugemasse har herdet, noe som vanligvis er 72 timer. Følg instruksjonene på pakken for å få de beste resultatene.

Tips og advarsler

 • Bruk alltid sikkerhetsbriller når du setter på fliser. . Bruk ikke-sandet fugemasse til fliser med høyglans-overflate for å forhindre riper på flisen. Ved å bruke rensevannet i skuffen, vil det også bidra til å holde rengjøringsprosessen til en minimum av frustrasjon. Bruk en blyantpenn til å trekke linjene til bli kuttet.
 • Ikke la våtsagen stå uten tilsyn i nærvær av barn. Ikke håndter nykutte kanter av keramisk flis; De vil kutte deg. Bruk lungebeskyttelse ved kutting av keramiske fliser for å unngå å puste støvet.
 • En av de mest holdbare overflatene som er tilgjengelige for å sette i badekar er keramisk fliser. Keramiske fliser kommer i mange forskjellige farger, og noen stiler har til og med design kuttet inn i dem på fabrikken. Med alle de forskjellige tilbehørene som er tilgjengelige, bør du kunne finne akkurat det du vil ha for din badekarvegg.

  Andre artikkelen

  Slik fjerner du motoren på en Ryobi BT3000
  Hva er en Cornice?
  Hvordan bruke Betong Paver Forms til Mold Betong Pavers
  Slik bruker du en badvifte og lys på to separate brytere
  Hvordan passe Wood Floor Caulk
  Hvordan lage dine egne gulvplaner
  Slik sikrer du et tregulv
  Slik monterer du en kjøkkenvask
  Hvordan Lær Moderne Kjeller Finishing
  Hvordan bygge skap dører
  Composting Toilets u0026 Lukt
  Kjeller-tepper
  Hvordan ta av keramisk flis fra en gips
  Slik passer du på gulvplanker
  Slik påfører Tungolje på en tregulv
  Ornamental Iron Bending Tools
  Hva er tømmerbekledning?
  Hvordan få Spray Skum av hendene
  Ideer til et interiør kjøkken remodel
  Hvordan sette ned flisegulv over vinylplanker