Slik installerer du Iron Balusters

Slik installerer du Iron Balusters 

1.

LAYOUT GUIDE OG DESIGN - Før du bestiller balustrene, gjør en detaljert tegning av trappen din, utformingen i en rett linje eller en sirkulær linje (avhengig av trappdesign) hver av trinnene og antall balustere på hvert trinn, og landingsområdene (flate områder) med antall balustere i landingene. Tilordne en sirkel til hvert rom. Med andre ord, hvis trinnene dine har tre balustere per trinn, vil du tilordne 3 sirkler til hvert trinn i oppsettet ditt som vist nedenfor i diagram # 2. Vær oppmerksom på at oppsettet er bestemt og et nummer har blitt tildelt hver baluster og deretter samlet for å plassere riktig nummer for bestillingen din. Gå til www.stairwaycreationssupply.com for å kjøpe materialet ditt.

Trinn # 1 Balusterfjerning - Fjern trebjelken ved å kutte dem med enten en sirkelsag eller en jigsaghalvdel vei mellom slitene og håndlengden. Trekk ut den nedre delen og den øvre delen, og fjern deretter eventuelle resterende negler igjen i hullene med tanger.

Etter at baluster er fjernet, vil du enten ha en hull i slitebanen som vist ovenfor, eller området vil være flatt uten hull, avhengig av installasjonen av de gamle trebalustene.

Trinn # 2 Borholter for jernbalustere - Du skal nå bore en 3/4 ' hull i midten av denne plassen ledet av trebalusten, bor så dypt som boret vil gå, fortrinnsvis 3-4 ' dyp.

Trinn # 3 Mål balusterlengden - Still inn de nye jernbalustrene i denne nye 3/4 ' hull UPSIDE DOWN og merk den andre enden (faktisk bunnen) av balustrene mot toppen av rekkverket nær det tilsvarende topphullet. Pass på å justere topp og bunn i en plumb (nivå) linje som det er lett å flytte fra den ene siden til den andre, noe som gir deg en feil lengde. Dette merket er hvor du vil kutte den nye jernbalusten baluster. MERK: Ved å plassere balusten opp ned i hullet og markere den andre enden merker du faktisk bunnen av balusten. DU SKAL ALDRI BUNNEN AV BALUSTEREN. Når du borer hull, vil du noen ganger støte på negler i den nedre rammen. Ikke vær redd hvis boret ditt trer inn i treverket helt, noen ganger vil dette skje.

Trinn # 4 Baluster Kutting - Kutt balusten ca. 1/2 ' kortere enn merket, vil dette muliggjøre at du kan skyve baluster inn i hullet og oppe inne i rekkverkets øverste hull.

Test alltid balusterpassen din før du limer. Skyv skoen på baluster. Balusten skal glide ned i det nedre hullet først, og deretter inn i det øvre hullet. Hvis du boret hullet dypt nok og kuttet det ordentlig, bør baluster passe inn i dette rommet ved å fylle det øvre hullet og fortsatt ha 2 ' inn i det nedre hullet.

Trinn # 5 - Lim i TOP-hullet - Påfør lim (epoxy eller polyuretan) til det øvre hullet.

Trinn # 6 Fest balustoren i LOWER-hullet - Plasser en 1-5 / 8 ' gipsskrue skru ned i det nedre hullet på siden av baluster i en 45 graders vinkel, kile den på plass. Gjenta denne prosessen på den tilstøtende siden hvis nødvendig. Disse to skruene vil kile balusten fast på plass og holde den permanent.
Endelige trinn
Tørk av lim som er igjen i topphullet.
Skyv skoen ned over baluster for et ferdig utseende.

Juster baluster slik at det er riktig justert.

Nyt den nye trappen.


Bruk alltid vernebriller når du bruker kraftverktøy og bruk verktøy på den måten de ble laget for.
Verken Stairway Creations Supply eller noen av sine ansatte

Erstatt dine utdaterte trebalustere med et vakkert smijern produkt er en enkel oppdatering mens du legger til beatuy og valuse til ditt hjem.

Andre artikkelen

Hvordan velge fargen for fiberfiberkledning
Hvordan legge vinyl gulv i et mobilt hus
Tips for å flytte et kjøleskap
Slik Refinish Clawfoot Tubs
Slik installerer du ledningen for ny innfelt taklampe
Slik installerer du en Tile Backsplash
Stiler av nederlandsk Vinyl Siding
Hvor brannbestandig er Adobe Construction?
Installasjonsinstruksjoner for Pre-Hung dørsystemer
DIY Betongpolering
Hvordan Epoxy en Cement Countertop
Instruksjoner for betjening av gaffeltruck
Hvordan Caulk en Damper
Hvordan Estimere kostnaden av Metal Roofing
Hvordan kutte et hull for en dørknop i en metalldør
Slik stikker du Straw u0026 Chicken Wire
Hvordan male på masonitt
Bruker for Cedar Wood
Slik installerer du utvendige Prehung Dører
DIY: Fiber Optic Star Ceiling