Slik installerer du Kraftmaid Base-skap

Slik installerer du Kraftmaid Base-skap 

1.

Sett skapene på plass på gulvet i stillingen du vil at de skal sitte på. Pass på at du har lagret nok plass til komfyren, oppvaskmaskinen og kjøleskapet, hvis de skal inkluderes i denne installasjonen. Det er best hvis du kan tørke løp med alt på plass.

2.

Marker layoutet med maskebånd og skriv på etiketten på skapet eller apparatet på båndet. går på sin plass. Merk av målingene på elementene på båndet.

3.

Fjern dørene og skuffene slik at du får tilgang til innsiden av skapene. Dette vil tillate deg å klemme dem sammen. Sett alle ekstra stykkene til side.

4.

Kontroller at gulvet er på nivå. Hvis du finner ut at det er en merkbar forskjell, bruk shims til å nivåe skapene. Pass på at du kontrollerer nivået i begge retninger. Hvis hele rommet er skråt, gjør du et merke på veggen for å vise høydepunktet med en linje til lavpunktet og installer skapene langs den linjen.

5.

Merk veggen over hvert kabinettområde hvor veggtappene er plassert. Du må trenge inn i dem for en sikker installasjon. Bruk kritt eller maskebånd slik at du kan fjerne det etter at skapene er på plass. Skru opp skapene om nødvendig for å møte nivålinjen.

6.

Bor et hull gjennom monteringsskinnen inne i skapet, ca 3/4 tommer nedover fra toppen . Gå gjennom skapet og inn i trevirket. Skru inn kabinettet på plass med de medfølgende skruene.

7. Sett det neste kabinettet på plass og klem det sammen med det installerte kabinettet, sørg for at det sitter rett og jevnt. Bor et hull gjennom innsiden, gjennom endepanelene, og skru dem sammen. Fjern klemmene.

8.

Sett resten av skapene på samme måte. Når alle er installert, legg skuffene tilbake på lysbildene og dørene på skapet.

Tips og advarsler

 • Hvis det finnes noen uttak på veggen bak grunnskapene, ta en elektriker med dem opp til motstandsnivå. Basekabinetter som ikke er langs en vegg, må skrues inn i gulvet.
 • Kraftmaid lager skap som er velkomne tillegg til kjøkken. Det finnes en rekke stilarter og tretyper å velge mellom for å passe dine preferanser og planer for kjøkkenet ditt. Det er noen ting du bør vurdere når du installerer bunnskapene, slik at de blir riktig installert. Ta deg tid til å gjøre det riktig, siden de sannsynligvis vil være på plass i rundt 20 år.

  Andre artikkelen

  Hvordan å refinfinere melamin skap
  Slik fjerner du mal fra tre uten kjemikalier
  Hvordan fungerer gasspeiser?
  Hvordan kutte Step Risers
  Hvordan å klatre opp et stolsete
  Hvordan lage en kabinettdør fra et MDF-panel
  Å lage en betongkran øverst
  Hvordan velge en mini dreiebenk
  Slik sverger du smijern
  Slik kjøper du en Softub
  Hvordan bygge små tilbehør hyller
  Slik installerer du en skifertelteller
  Kjøpeguide til gasspeisinnsatser
  Hvordan lage betongbjelker
  Hvordan lage et kjøkken remodel for under $ 3000
  Hvordan male en gammel tre dør
  Slik legger du selvklebende vinylfliser
  Hvordan male utvendig kryssfiner gulv
  Slik festes rammen til et betonggulv
  Slik fjerner du Old Countertop