Slik installerer du Pump Jacks

Slik installerer du Pump Jacks 

1.

Monter polene ved å skyve en klemfeste inn i enden av en pol og deretter skyve en annen pol på den andre siden av klemmen. Monter to komplette poler som kommer opp 4 meter over taklinjen og 4 meter fra kanten.

2.

Skyv mekanismene på bunnen av hver stolpe. Plasser opp mekanismen slik at pumpen er på samme side som korrugeringen på polen.

3.

Skyv en klemfeste inn i bunnen av hver stolpe og skyv en fot plate på hver klemmefeste. Skyv en støtteramme til toppen av hver stolpe og stram godt fast festemøtrikken. Pass på at rammen er kantet opp med polens overflate som passer til mekanismen nedenfor.

4.

Plasser et sted på bakken ca. 4 fot fra hver side av gavlvegg. Legg en 2-by-10-by-24-tommers bord på hvert sted. Legg foten av hver pol på bakken ved siden av hvert brett med toppen av polen vendt bort fra huset.

5.

Har den 'høye' mannen klatre en stige til taket og bind av lanyarden til et sikkert sted som en skorstein. Han må ta negler, en innramming hammer og en skiftenøkkel. Den 2-manners mannskap forblir satt og forbereder seg til å løfte.

6.

Løft den første polen over hånden, begynner med toppen og går nedover polen. Et jordbesetningsmedlem bør løfte og den andre skal holde fotplaten på bakken med foten mens du trekker polen for å hjelpe løfte.

7.

Ta tak i støtterammen fra taket når stangen er oppreist. Hold det stabilt slik at bakken mannskapet kan løfte hele stangen og legge den på bordet under. Legg de to armene på støtterammen på taket.

8.

Løsne festebolten på støtterammen for å justere den til takhøyde. Trekk til festebolten for å feste rammen. Løft opp singelen forsiktig der rammen vil hvile og nagle ned begge rammene på rammen til taket. Gjenta denne prosessen for den andre polen.

9.

Legg tavlen over begge mekanismene på polene. Sett sikkerhetsskinnen bort fra huset. Wire walk-bordet til mekanismen. Monter gangbrettet, fest lanyardet til sikkerhetsskinnen og bruk pumpepedaler til å utjevne walkboard.

Tips og advarsler

 • Bruk alltid en sikkerhetssele når du arbeider i høyder.
 • Remodeling utsiden av ditt hjem kan være en utfordring. Å nå høydene til gavlens ender kan være mye enklere hvis du bruker stillas. Et av de mest effektive og enkle stillasystemene som skal brukes er pumpens jacksystem. Denne stillaset kan reist opp raskt og sikkert ved hjelp av noen få personer. Når den er reist, er den like enkel å bruke som å tråkke på en pedal. Følg disse trinnene for å opprette en pumpejording stillas på ditt hjem.

  Andre artikkelen

  Hvordan bygge et komposterings toalett
  Hjem Remodeling Ideer Med Knotty Pine Paneling
  Hvordan å rengjøre flis lim
  Slik legger du en glassplashback til en vegg
  Hvordan driller jeg for geotermisk varme?
  Slik konverterer du din garasje til et ekstra rom
  Hvordan identifisere Monel
  Installasjonsinstruksjoner for Radiant Barrier Isolasjon
  Gulvvarme råd
  Slik beregner du kubiske føtter på en loft
  Om kobberark for benkeplater
  Hvordan lage en stein peis
  Hvordan bygge din egen Walk-in sigar Humidor
  Slik bruker du marmorfliser på vegger
  Hvordan male din Wainscoting
  Fordeler med Ridge Ventiler
  Slik legger du til et tak over et dekk
  Slik bruker du murstein med hull
  Hvordan bygge et miljømessig stabilt hjem i New York
  Silan Alternativ