Slik installerer du Schon Engineered Teak Flooring

Slik installerer du Schon Engineered Teak Flooring 

1.

Pass på at gulvet ditt er relativt flatt. Fyll noen lave områder med en nivelleringsforbindelse. Du kan kjøpe dette hos enhver boligforbedringsbutikk.

2.

Start langs en lang utvendig vegg. Legg merke 1/4 tommers vekk fra veggen i hver ende. Bruk en kalklinje til å markere en linje på gulvet mellom de to merkene. Bruk denne linjen til å legge din første rad av planker.

3.

Spred nok lim for å installere en eller to rader om gangen. Dette forhindrer at limet begynner å sette opp før gulvene er installert.

4.

Merk at gulvet har to forskjellige sider, en med en spor og en med tungen . Tungen og sporet sidene er parret sammen for å gi en jevn passform og for å forhindre sprekker mellom rader av brett. Endene på platene er også installert på samme måte. Plasser sporet siden av brettet som skal installeres over tungen på det allerede installerte brettet og skyv sammen, ved hjelp av en blokker og en hammer. Deretter trykker du på den frie enden av brettet for å klemme den andre enden på plass. Lag en beaterblokk fra et lite stykke gulv. Blokken skal være ca 6 tommer lang og ha sporet side intakt.

5.

Begynn å installere gulvene langs den lange veggen. Plasser det første brettet på gulvet, og start i et hjørne. Plasser sporet side langs føringslinjen fra trinn 2 med den riller som vender mot sidevæggen. Klipp små stykker gulv som mellomrom og plasser dem mellom veggen / grunnplaten og gulvbelegget. Fortsett å gjøre dette med hver påfølgende bord til du kommer til den andre enden av veggen. Stagger leddene i påfølgende rader. Unngå skjøtene nærmere 8 tommer til en annen ledd på naboborene.

6. Bruk en beaterblokk for stykker som ikke vil lukke seg ordentlig. Plasser beaterblokken neste til strimmelplanken installeres og trykk den med en hammer til stykket låses på plass. Legg sporet rundt tungen på det installerte brettet og treffer baksiden av brennerklokkeblokken med hammeren. Dette vil beskytte tungen mot skade 7.

Klipp vedet med en gips så og en bordsag eller en jigsaw. Jigsaws kan brukes innendørs og lar deg lage kutt hvor du trenger dem og

8.

Rengjør helst lim som kommer på gulvflaten umiddelbart.

9.

Tips og advarsler

 • De fleste selvklebende merkene selger en limfjerner, så velg litt opp når du kjøper lim. Ikke skimp på limens kvalitet. Bruk en god uretanlim og forvent å betale mellom 50 og 80 cent en kvadratmeter for den.
 • Bruk beskyttende øye slitasje når du klipper gulvet.
 • Tregulv kan legge til klasse og skjønnhet til alle rom. Men for mange mennesker, prislappen og tilhørende problemer involvert i å installere dem, satte dem utenfor rekkevidde. Med introduksjonen av konstruert gulv, men det endrer seg. Schon Engineered Teak Flooring er et kostnadseffektivt alternativ til solid teakgulv som du kan installere selv.

  Andre artikkelen

  Hvordan Finne Interiøret i en frittliggende garasje
  Sammenligning av keramisk flis Vs. Laminat tregulv
  Slik installerer du fliser på vertikale overflater
  Slik arkiverer du skap
  Hvordan beregne isolasjonsstyringsfilm
  Deler av en trappelegging
  Alternativer for dusjmurer
  Hvordan bygge rulleskinner med spesifikasjoner
  Typer av elektriske neglpistoler
  Slik resirkulerer du de gamle badprodukter
  Betongblokkalternativer
  Hvordan bygge en utendørs soldusj
  Hvordan lager jeg et sammenleggbart rutetabell?
  Slik bruker du epoksy for å reparere Corian
  Hvordan lage lett betong ved hjelp av styrofoam
  Hvordan gjenopprette gamle kjøkkenskap
  Hvordan lage fliser over emaljefarge
  Riktig måte å flytte møbler på
  Slik fjerner du gamle dekkskruer
  Hvordan å fullføre en kjeller trapp